SciTe - nastavení – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

SciTe - nastavení – Java – Fórum – Programujte.comSciTe - nastavení – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Suchoš
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 9. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, 

potřebuji poradit s nastavením programu SciTe. Už jsem si na netu našel návod na nastavení, a to, že se do souboru app.prosperites přidali nakonec 3 řádky, které by měli zajistit správnou kompilaci a spouštění programů.

Konkrétně tyto:

command.compile.*.java="C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_07\bin\javac" $(FileNameExt)
command.build.*.java="C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_07\bin\javac" *.java
command.go.*.java="C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_07\bin" $(FileName)

kompilace probíhá dobře, ovšem nefunguje příkaz GO .... vypíše to chybu.

Zkopíruji sem co se vypíše při kompilaci a následném spuštění programu:

>"C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_07\bin\javac" test.java
>Exit code: 0
>test
test nenˇ n zvem vnitýnˇho ani vnŘjçˇho pýˇkazu,
spustiteln‚ho programu nebo d vkov‚ho souboru.

Díky za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.186.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
29. 9. 2012   #2
-
0
-

Ty tři řádky určují programy (a jejich parametry), které se pro jednotlivé operace mají spustit. U GO máš cestu jen ke složce, ne programu. Uprav to na ...="...\bin\java"...

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
29. 9. 2012   #3
-
0
-

I když ten chybový výpis na to moc nevypadá. Ale zkusit to můžeš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
Suchos
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
29. 9. 2012   #4
-
0
-

#3 zlz
jo, už to funguje, díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.186.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 44 hostů

Podobná vlákna

SciTe — založil josef.zaviska

SciTE - buffery — založil Matěj Andrle

Nastaveni — založil Borisek

Nastavení IP — založil Vasil

Nastavení console — založil jisla

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý