Vzorce xls -> Java – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vzorce xls -> Java – Java – Fórum – Programujte.comVzorce xls -> Java – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
OndraZ
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 9. 2012   #1
-
0
-

Ahoj všem,

potřebuji poradit, zda je nějakým způsobem možné převést vzorce z xls do podoby jazyka Java. Zatím pouze zkouším (bezúspěšně) produkty od Aspose. Předem díky za jakýkoli tip či radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.49.–
Reklama
Reklama
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
30. 9. 2012   #2
-
0
-

Napiš podrobněji, co tím myslíš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
OndraZ
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
30. 9. 2012   #3
-
0
-

#2 zlz
Jedná se mi o vzorce použitelné do formulářů v pdf, kde se píší v Javě. Mám vcelku jednoduché vzorce v xls, ale mám problém překlopit je do Javy. Uvedu příklad - mám vzorec Excelu ve tvaru: =KDYŽ(+B2>2000;T("LIMIT");+B2), který znamená: pokud je kladná hodnota buňky B2 větší než 2000, napiš text "limit", jinak je hodnota = B2. Existuje nějaký návod, jak postupovat...resp. nějaký překladač funkcí mezi excelem a javou?

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.49.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
1. 10. 2012   #4
-
0
-

Problém je v tom, že je jasné, co je na straně Excelu (tabulka), ale co je na straně Javy? Jako komponentu nebo komponenty použiješ? No a jinak ta tvoje ukázka je normální podmínka, takže by to mohlo vypadat nějak takto: 

if (B2 > 2000) neco.setText("LIMIT");
else neco.setText(B2.toString());
Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.52.–
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
1. 10. 2012   #5
-
0
-

#3 OndraZ


Presne ako napisal liborb, podla mna si tie podmienky budes musiet prepisat, trochu upravim liborov navrh

String nieco = (B2 > 2000) ? "LIMIT" : B2.toString();
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 27 hostů

Podobná vlákna

Databaze .xls — založil Jakub Doucek

Z *.xls to TStringGrid — založil Budko

Problem s exportom do xls — založil syphon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý