Syncronizace databází – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Syncronizace databází – .NET – Fórum – Programujte.comSyncronizace databází – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
KaZbunda
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
2. 10. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřebuji řešit synchronizace databází mezi db na cloudu a lokální databází.
Protože je to pro nás nová věc, trochu tápeme ve zvolení ideální technologie.
Požadavek je mít tyto synchronizace 'pod kontrolou', tedy synchronizace na povel, výběr tabulek k synchronizaci, zamykání záznamů pro jednotlivé uživatele....

Jako db máme PostgreSQL, takže zatím dumáme nad těmito možnostmi:
- Využít replikace, které nabízí přímo PostgreSQL
- Nějaký distributed file system

Jako třetí možnost (a asi nejlepší) bychom viděli nějaký vyzkoušený framework postavený na .Net, který je schopen si sychronizace hlídat a který bude rozumně řízen aplikačně.
A tady bych poprosil o pomoc, zda něco podobného existuje a hlavně, zda někdo může doporučit vyzkoušený.

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.24.138.–
Reklama
Reklama
Vaizo0
Stálý člen
2. 10. 2012   #2
-
0
-

Také řeším podobný problém. Mám dvě v podstatě "stejné" databáze, akorát jedna je postavená na MSSQL a druhá na MySQL a potřebuji mezi některými jejich tabulkami dle mého uvážení provádět synchronizaci. Zatím zo dělám programově, ale pokud najdete nějaké schůdnější řešení, budu velmi rád.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Evzen+2
Návštěvník
2. 10. 2012   #3
-
0
-

Ahoj,

microsoft má na to vlastní framework, ale nějaké zkušenosti s tím nemám.

Zkus zapátrat po "Microsoft Sync Framework".

Evžen

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.183.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

QT problem s databazi — založil sali

Formulář s databází — založil Pepi

Pripojeni k databazi — založil plantaznik

C# Problém s databází — založil Cpp_amater

Pripojenie sa k Databazi — založil my_SQL_zaciatocnik_xD

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý