Json aplikace v C# – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Json aplikace v C# – .NET – Fórum – Programujte.comJson aplikace v C# – .NET – Fórum – Programujte.com

 

PetrX
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
5. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj mohl by mi nekdo ukazat jak se pracuje v C# s json zpracovanim z url ktere vypada nasledovne : {"byt0":{"id":"101","teplota0":"39","teplota1":"2","teplota2":"-3","teplota3":"6","teplota4":"37","teplota5":"-37","vlhkost0":"18","vlhkost1":"12","rychlost":"57","smer":"sever","srazky":"181","datum":"04\/10\/2012 20:05:38"},"success":1}

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.5.–
Vaizo0
Stálý člen
5. 10. 2012   #2
-
0
-

Ahoj,

nevím, co přesně myslíš "zpracovaním v url". To máš ten JSON jako v url?

Každopádně co se týče převodu samotného JSONu na objekt, tak na netu najdeš určitě spoustu návodů např.: http://stackoverflow.com/…sharp-object

Každopádně nejdřív si budeš muset vytvořit nějaké C# třídy do nichž ten JSON serializuješ.

V tvém případě by to mohlo vypadat např. takhle:

public class Cokoli
{
	public Byt byt0 { get; set; }
	public bool success { get; set; }
}

public class Byt
{
	public int id { get; set; }
	public double teplota0 { get; set; }
	
	...
}

A pak si musíš zvolit knihovnu 

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
PetrX
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
5. 10. 2012   #3
-
0
-

To je prave problem nevim jakou zvolik knihovnu nejaky konkretnejsi navod ?

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.135.5.–
Vaizo0
Stálý člen
5. 10. 2012   #4
-
0
-

Proto jsem semka vkládal ten odkaz na Stackoverflow.

 Můžeš zkusit třeba JavaScriptSerializer, nezaručuji však, že jeho použití bude pro tebe nejvýhodnější 

JavaScriptSerializer jss= new JavaScriptSerializer();
T user = jss.Deserialize<T>(jsonResponse); 
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 9 hostů

Podobná vlákna

Json v cz — založil jonhnw

JSON, rychlost — založil crAzY^

JSON POST — založil Slim

Struts2 + Json — založil Tomas

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý