Vlastny hlavickovy subor – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlastny hlavickovy subor – C / C++ – Fórum – Programujte.comVlastny hlavickovy subor – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Zajcev
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
6. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravim, mal som subor main.c v ktorom som mal par vlastnych funckii + ich prototypy.

Vytvoril som si subor funkcie.h a vlozil tam protytypy funkcii z main.c. Potom som do suboru funkcie.c vlozil definicie funkcii. do main c som vlozil #include ""funckie.h" a do funckie.c som pridal #include "funkcie.h" a #include <stdio.h> ...

Teraz ked sa to znazim prelozit tak to pise 2 chyby , konkretne : error: variably modified 'value' at file scope

a variably modified 'hex_values' at file scope.

V com moze byt chyba ?  Citim sa ako Alica v krajine zazrakov :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.213.–
Reklama
Reklama
Zajcev
~ Anonymní uživatel
30 příspěvků
6. 10. 2012   #2
-
0
-

sorry, nejak som si nevsimol ze to tam menim :( Uz to ide, mozte to zmazat ... Este raz sa ospravedlnujem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.213.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 81 hostů

Podobná vlákna

Vlastny linux — založil myky

Vlastny antivir v C++ ? — založil Pmartin

Vlastný komponent... — založil Mega.Lama

Vlastný kurzor myši v html — založil takinoo

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý