Hlavička tabulky JTable – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hlavička tabulky JTable – Java – Fórum – Programujte.comHlavička tabulky JTable – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Honza
~ Anonymní uživatel
393 příspěvků
7. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj chtěl bych se zeptat kde dělám chybu že se mi v tabulce kterou vytvořím neukáže hlavička tabulky tzn názvy jednotlivých sloupců? díky za každou radu :-)

public Okno(){
      JFrame frame = new JFrame("Tabulka");
      JPanel panel = new JPanel();

      DefaultTableModel model = new DefaultTableModel();
      model.addColumn("Col1");
      model.addColumn("Col2");
      JTable table = new JTable(model);
      model.insertRow(0,new Object[]{"XXX","xxx"});
      model.insertRow(0,new Object[]{"YYY","yyy"});
      panel.add(table);
      frame.add(panel);
      frame.setSize(300,300);
      frame.setVisible(true);
      frame.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE);
  }
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.178.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
8. 10. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 90.181.216.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

JTable filtrovanie — založil otaznik

JTable pozadi bunky — založil Lukas

Aktualizace dat z db v JTable — založil Rikimara

Jtable,Dialogové okno ... — založil elvis

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý