Problem s pretizenym konstruktorem – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem s pretizenym konstruktorem – Java – Fórum – Programujte.comProblem s pretizenym konstruktorem – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jenda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
7. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, mam v zadani vytvorit v tride Circle dva konstruktory.

Jeden s dvěma parametry:

public Circle(Vertex2D center, double radius) {
        this.center = center;
        this.radius = radius;
    } //kde Vertex2D center je tvoren dvema double ve tride Vertex2D. Jeho konstruktor --> public Vertex2D(double x, double y)

No a druhy je konstruktor bez parametru,ale ma volat předchozí konstruktor s parametry a předá mu potřebné konstanty. Ja to napsal takto:

public Circle() {
        this((0, 0), 1);
    }

Nicmene mi to rve, ze za prvni nulou ma byt zavorka. Jak mam tedy volat ten predchozi konstruktor? Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.166.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
7. 10. 2012   #2
-
0
-

mozna  ...(Vertex2D(0, 0), 1); ci tak nejak.. ale v jave nedelam - takhle to facha v C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jenda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
7. 10. 2012   #3
-
0
-

#2 KIIV
To uz jsem zkousel a rve to ze neexistuje metoda Vertex2D(int, int)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.166.–
KIIV+42
God of flame
7. 10. 2012   #4
-
0
-

no to uz sme se nekam dostali... co:

...(Vertex2D(0.0, 0.0), 1);

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jenda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
7. 10. 2012   #5
-
0
-

#4 KIIV
Taky nic. Zkousel jsem vsechny inty nahradit doublema a ruzne mozne to i mixovat a nepomohlo:(

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.166.–
KIIV+42
God of flame
7. 10. 2012   #6
-
0
-

#5 Jenda
taky nic neni chyby kterou to bude hlasit ... bez presneho zneni chyb je to jak vestit z logru

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Jenda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
7. 10. 2012   #7
-
0
-

#6 KIIV
Tak kdyz napisu this((0, 0), 1); nebo this((0.0, 0.0), 1); tak to napise: ')' expected.

Kdyz to zkusim s this(Vertex2D(0, 0), 1); nebo this(Vertex2D(0.0, 0.0), 1); tak mi pise: "cannot find symbol - method Vertex2D(int,int)" repsektive "cannot find symbol - method Vertex2D(double,double)".

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.166.–
Jenda
~ Anonymní uživatel
15 příspěvků
7. 10. 2012   #8
-
0
-

Tak chyba byla asi v tom, ze tam chybelo new:

this(new Vertex2D(0, 0), 1);

Ted uz to normalne projde.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.39.166.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů

Podobná vlákna

Pomoc s konstruktorem — založil oxidián

Vynuceni pole konstruktorem — založil Tomáš

Problem... — založil

Problém — založil Jano

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý