Easy program – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Easy program – C / C++ – Fórum – Programujte.comEasy program – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Martin
~ Anonymní uživatel
1377 příspěvků
8. 10. 2012   #1
-
0
-

ahojte :) jsem v programovani uplna fish a tak se vas chci zeptat jak postupovat kdyz chci vyhledat v poli minimalni hodnutu a pak vypsat ze minimalni hodnota je v poli a6  :) 

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.31.8.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
8. 10. 2012   #2
-
0
-

predpokladejme ze to bude chtit zjistit jak vypada pole... pak jak se do nej budou zadavat hodnoty... a pripadne jako bonus muzes vypsat pole (pro zacatek by to melo stacit)... pak se da teprve pokracovat dal

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Atheo+4
Stálý člen
9. 10. 2012   #3
-
0
-

#1 Martin
Jojo jak říká KIV projeď si hezky cyklem pole, pokud to pole ani nemáš tak si nějaké vytvoř vlož si do něj nějaké hodnoty ať už manuálně nebo cyklem. A až poté při projíždění polem se dají zjišťovat velikosti :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý