Info ohladom case – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Info ohladom case – Java – Fórum – Programujte.comInfo ohladom case – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
XANI0
Newbie
10. 10. 2012   #1
-
0
-

Dobrý večer.

Chcem sa opýtať či sa da spraviť pod case v case 

switch(nieco)
{
	case 1:
	nieco nieco;
	break;
}

ale ja by som potreboval taketo nieco

switch(nieco)
{
	case 1:
	nieco nieco;
	break;

	case 1.1:
	nieco nieco;
	break;
}

Za odpoveď vám vopred ďakujem.

Priklad:

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
10. 10. 2012   #2
-
0
-

o co se snazis?

(jinak muzes udelat uvnitr case dalsi case .. ale realny cisla fungovat pravdepodobne nebudou (ikdyz nevim jak v jave)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
10. 10. 2012   #3
-
0
-

Vo switchi mozes pouzit hodnoty typu int a Enum, ak robis v java verzia 1.7, tak aj String. Co by sa Ti v Tvojom pripade mozno aj hodilo  

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.60.–
XANI0
Newbie
10. 10. 2012   #4
-
0
-

Kiiv dakujem za pomoc. Dano mohol by si uviest nejaky jednoduchy priklad?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.228.–
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
11. 10. 2012   #5
-
0
-

   

package com.programuj.swich;

import java.math.BigDecimal;

/**
 * Priklad na pouzitie switch() {}
 */
public class SwitchSample {

    public static void main(String[] args) {

        // 1. switch cez int
        int cislo = 0;
        switch (cislo) {
            case 0:
                System.out.println("cislo je ZERO");
                break;
            case 1:
                System.out.println("cislo je ONE");
                break;
            /**
             * A tak dale a tak dale, pokym nevycerpas vsetky moznosti.
             * Ak chces pre viac pripadov vykonat rovnaku funkcionalitu napses to:
             */
            case 10:
            case 11:
            case 12:
            case 13:
            case 14:
            case 15:
                System.out.println("Cislo je <10; 15>");
                break;
            default:
                System.out.println("nezaradeny pripad");
        }

        // 2. switch cez enum
        VybavaAutaEnum vybava = VybavaAutaEnum.NAD_STANDARD;
        BigDecimal cena = BigDecimal.ZERO;
        switch (vybava) {
            case JUNIOR:
                cena = new BigDecimal("10.00");
                break;
            case KLASIK:
                cena = new BigDecimal("10.00");
                break;
            case STANDARD:
                cena = new BigDecimal("10.00");
                break;
            case NAD_STANDARD:
                cena = new BigDecimal("10.00");
                break;
            default:
                System.out.println("neznamy typ vybavy");
        }
        System.out.println("cena pre vybavu[" + vybava.name() + "] je " + cena);

        // 3. switch cez String, funguje len pre java 1.7
        String znamka = "1.25";
        switch (znamka) {
            case "1":
                System.out.println("Dobra praca");
                break;
            case "1.5":
                System.out.println("Da sa");
                break;
            case "2":
                System.out.println("Nic moc");
                break;
            case "2.5":
                System.out.println("Podpriemer");
                break;
            case "3":
                System.out.println("Vrat sa do lavic");
                break;
            default:
                System.out.println("Neda sa ohodnotit ;)");
        }
    }

    /**
     * Enum dostupnych vybav pre auto
     */
    public enum VybavaAutaEnum {
        JUNIOR,
        KLASIK,
        STANDARD,
        NAD_STANDARD
    }
}

A mam dojem, ze switchovat sa da aj typ short (http://www.cafeaulait.org/…eek2/02.html)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.28.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Prieskum ohľadom CMS — založil audiotrack

Otázka ohladom hry — založil Xmanik

Pokec ohľadom Javy — založil PachKosti

Rada ohladom WCF — založil Tayson

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý