Mazání v souboru – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Mazání v souboru – .NET – Fórum – Programujte.comMazání v souboru – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Filip09130
Newbie
11. 10. 2012   #1
-
0
-

Mám soubor se seznamem jmen (na každém řádku jedno) a potřebuju vždy jedno určité smazat (tak aby tam pak nezůstal prázdný řádek samozřejmě) jak bych to měl provést? Najít si, na kterém řádku to jméno je umím, jde mi jen mazání. Jinak jméno dostanu jako vybranou možnost v comboBoxu (jehož List se načítá právě z toho souboru). Díky za každou radu  

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.6.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
11. 10. 2012   #2
-
0
-

pokud to je velkej soubor (desítky až tisíce MB), tak bych doporučil vytvořit si temp soubor, do kterýho všechno přepíšeš krom těch řádků, který chceš smazat.. pak odstraníš orig a temp přejmenuješ... pokud je to malej soubor (max már MB), tak klidně celej obsah překopíruj do pole (po řádcích), uprav si ho a opět ho zapiš do souboru (přepiš soubor)

ono to jde řešit několika způsoby, stačí být kreativní :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Filip09130
Newbie
11. 10. 2012   #3
-
0
-

Tak jo, zapojil jsem kreativitu a vyřešeno  

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.101.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 56 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý