Herna Slucka – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Herna Slucka – .NET – Fórum – Programujte.comHerna Slucka – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
12. 10. 2012   #1
-
0
-

Chcel by som urobit hernu slucku v .NETe. Nasledovne:

private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
{
      while (HraIde)
      {
           Aktualizuj();
           Vykresli();
           Application.DoEvents();

       }
}

Problem je v tom ze sa formular po skompilovani ani nezobrazi. Ako to mam urobit ? navrhy ? dik

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.67.–
ingiraxo+15
Grafoman
12. 10. 2012   #2
-
0
-

nevim jak to máš řešený celý, ale nejlepší by bylo, kdyby sis podědil přímo Form a upravil ho pro herní smyčku, tzn. přidat backbuffer, update, render a tyhle funkce spíš řešil nativně z winapi než z C#

ale pokud chceš dělat hru, tak to spíš použij přímo XNA framework, než pracně předělávat Form a ještě rendrovat pres CPU

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Jimi
~ Anonymní uživatel
75 příspěvků
12. 10. 2012   #3
-
0
-

Ok ja sa na to vykaslem a urobim to v XNA. Rozmyslal som co je jednoduchsie a asi to XNA bude lepsie. Zatial Dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.112.67.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
12. 10. 2012   #4
-
0
-

#3 Jimi
XNA je 100% jednodušší a lepší volba, než to řešit takhle:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.246.197.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Slucka — založil Dodo

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý