DirectPlay hook – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

DirectPlay hook – C / C++ – Fórum – Programujte.comDirectPlay hook – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Vlákno bylo úspěšně vloženo.
Pokud sám přijdeš na řešení, nezapomeň ho sem přidat!
Farrell0
Newbie
13. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

sice nejsem nováček v C++, ale WinAPI je mi neznámá. Pokoušel jsem se nějak transformovat příklad (http://farpc.eu/dx3dhook.zip) na DirectPlay, ale neúspěšně. Byl bych rád, kdyby mi kód někdo vysvětlil - klidně i za nějakou protislužbu, jsem PHP programátor a 2D/3D grafik.

O co jde. Mám Vietcong herní server, kdy si chci hru určitým způsobem modifikovat. Např. na některých mapách jsou nevhodné granáty, případně jejich omeznení, dále bych chtěl udělat rank, či jiné vymoženosti, která hra nenabízí. Problém je, že hookování je mi naprosto cizí, jako WinAPI, na kterém je třeba celý příklad založen.

Děkuji za případnou pomoc, pokud by někdo měl i více ochoty, tak mu to rád oplatím - jak jsem říkal.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
Farrell0
Newbie
13. 10. 2012   #2
-
0
-

Jinak jsem zkusil upravit třídu podle předchozího... http://farpc.eu/pokus.zip ale nevím si rady, jak to deklarovat.

Původně to bylo:

typedef IDirect3D8* (WINAPI *Direct3DCreate9_t)(UINT sdk_version);
IDirect3D8* WINAPI MyDirect3DCreate9(UINT sdk_version);
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
13. 10. 2012   #3
-
-1
-
Mimo téma

Na stránkách pterodonu jsou nějaké nástroje pro tvorbu modifikací.

K hookování DirectX ses mohl propracovat tak leda pokud se snažíš o wallhack a s tím ti pomáhat nebudu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Farrell0
Newbie
13. 10. 2012   #4
-
0
-

#3 zlz

Za 1. na www.tkc-community.net je wallhacku dost

Za 2. jsem řekl, na co to chci a pokud už mám Direct3D Hook, tak bych asi nechtěl pomoct, potřebuju DirectPlay hook.. (přečti si, co je DirectPlay)

Mimo jiné mi řekni, jak chceš s nástrojema od pterodonu (pluginy pro 3Ds max a VC editor) udělat rank na servery... Jinak cíl mé tvorby: www.gameteam.cz. Jinak na http://www.vietcong.info/ dělá chlápek jménem Brchi tzv. VC guard - také založený na DirectPlay hooku, systému proti cheaterům. Ptal jsem se ho na pomoc, ale o zdrojové kódy se nechce podělit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
14. 10. 2012   #5
-
0
-

Konkrétně jsi zmínil jen granáty a rank. Na to ti stačí map editor a vc script. Nevím, jaké další vymoženosti máš v plánu, ale určitě nebudeš potřebovat hookovat DirectPlay. Nepotřebuji si o DP číst, narozdíl od tebe ho znám. A VC guard je naprosto irelevantní. Buď jsi úplně mimo, nebo lžeš. Každopádně hodně štěstí, pokud opravdu chceš něčemu prospět.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
Farrell0
Newbie
14. 10. 2012   #6
-
0
-

Tak map editor asi těžko... A hookovat budu server, nikoliv klienta... A rank jedině pomocí sendmessage na textbox a to dost nepohodlným způsobem. Doufal jsem, že aspoň mezi programátory nebudou arogantní b...

Jinak tu je TODO:

VC Asistent
*SM - Server Message


TODO:

1. DirectPlay HOOK
·           Analýza VC komunikace
·           Hlasovací plugin
·           Antispam
·           PHP API

2. PHP API
·           Systém účtů
Všechny reakce se budou psát pomocí SM* a napsaný příkaz se nezobrazí v chatu
/register heslo
Hráč, který by chtěl využívat vymožeností např. RANKu, musel by se zaregistrovat
/login heslo
Pokud by se našel po připojení hráč v databázi se stejným nickem a IP - přihlášení by proběhlo automaticky, pokud by se shodoval pouze nick, byl by vyzván k zadání hesla s limitem 1min - 30s, poté by byl vykopnut
/unregister heslo
Přihlášený hráč se může odregistrovat

·           RANK

/rank [stránka]
Zobrazí pomocí SM* 10 nebo 5(?) nejlepších hráčů, pokud je vyplněná stánka, tak se stránkuje :)
/me nebo /mystat nebo /myrank
Zobrazí rank hráče, pokud není registrovaný, vyzve k registraci. Příkaz by měl jít vidět v chatu, stejně jako výsledek.
/rankreset heslo
Reset ranku, po zadání hesla. (Asi bych dal limit 5)

·           HLASOVÁNÍ

Normálně pomocí kick, jen s tím rozdlem, že by byla nastavitelá doba a poměr hráčů, to samé pro restart map.
Automatické restartování mapy na konci hry, pokud je další mapa stejná.

·           ADMIN LEVELs

Vytvoření admin levelů. Pro příklad - bude 5 levelů a tyhle příkazy:

/setadmin registred_user/id adminlevel
Pověření: 5
Nastavení admina, kupodivu

/kick player_id/name
Pověření: 1
Kick bez hlasování

/ban player_id/name doba
Pověření: 2, perma ban 3
Ban, jak jinak

/deleteuser id/name
Pověření: 4
Smaže uživatele

/kickall
Pověření: 4
Všichni ven!

/customuser name IP password
Pověření: 4
Vytvoří uživatele

a další se přidají...

·           DALŠÍ PŘÍKAZY

/pm user_id/name message
Osobní zpráva - Zobrazí se jen hráčovi, který ji poslal a cílovému hráči

/playerid [name]
Zobrazí ID daného hráče, lze zadávat i počáteční písmena, pokud prázdné - ukáže vlastní ID

...nic z toho VC skriptem neudělám, jelikož ten je výhradně pro mapy a mapy kvůli toho editovat fakt nebudu. A VC guard nesplňuje mé požadavky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
Farrell0
Newbie
15. 10. 2012   #7
-
0
-

Btw. Pokud znáš tak dobře DirectPlay, tak proč mi tady žvatláš o wallhacku? :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
Farrell0
Newbie
15. 10. 2012   #8
-
0
-

Vyřešeno - celé jsem to přepsal a použil Detours

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Podobná vlákna

C# hook API. — založil LukAss741

Globální hook — založil Tepster

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý