Barvy v konzoly – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Barvy v konzoly – Java – Fórum – Programujte.comBarvy v konzoly – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
beachboy0
Návštěvník
16. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, snazim se pouzit knihovnu Enigma console pro pouziti barev v konzolove aplikaci, ale nedari se mi to zprovoznit a navody na netu jsou temer zadne.  Pokud nekdo ma lepsi reseni nez je enigma rad, rad ho pouziju. 

Priklad nefunkcniho kodu 

package test;
import enigma.console.*;
import enigma.core.Enigma;
import java.awt.Color;

public class Test {

    public static void main(String[] args)
    {
        Console s_console = Enigma.getConsole(); 
        TextAttributes attrs;
        attrs = new TextAttributes(new Color(96,223,79), new Color(76,62,175));
        s_console.setTextAttributes(attrs);
        System.out.println("test");
        
        attrs = new TextAttributes(new Color(255,90,90), new Color(234,255,90));
        s_console.setTextAttributes(attrs);
        System.out.println("test");
    }
}
Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1c01:164:1154:be...–
Reklama
Reklama
TheOndrap+2
Super člen
17. 10. 2012   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
ZČU v Plzni je mnohem víc, než jenom právnická fakulta !!
Fakulta aplikovaných věd www.fav.zcu.cz
"Když nedokážete říci věci jednoduše, pak jim dostatečně nerozumíte"
ingiraxo+15
Grafoman
17. 10. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
ja
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
17. 10. 2012   #4
-
0
-

No, jenomže já jsem se tam třeba dočetl, že ty escape kody jdou v Unixu, ale nejdou ve Win .. ae nezkoušel jsem

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:1801:1a02:200:5e...–
ingiraxo+15
Grafoman
17. 10. 2012   #5
-
0
-

ve winu musíš přidat ještě unicode znak jako \u001B, takže třeba pro červenou barvu jako \u001B[31m

System.out.println("\u001B[31m" + "Text");
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

Zastaveni vystupu z konzoly — založil Karel

Odstranění okna konzoly — založil wickzig

Barvy — založil spartan13

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý