C++ a kompatibilita? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C++ a kompatibilita? – C / C++ – Fórum – Programujte.comC++ a kompatibilita? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
exim
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
17. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, chci se zeptat, když napíšu program v C++ ve VS2005, pujde ten program spustit na win xp, vista a win 7 bez nutnosti instalovat neco jinyho? Třeba u C# sem do XPček musel vždy doinstalovat .net :(( Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
17. 10. 2012   #2
-
0
-

ano půjde.. pokud použiješ třeba nějakou libku, tak samozřejmě musíš poslat i libku společně s bin, ale c++ jako takový půjde

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
exim
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
17. 10. 2012   #3
-
0
-

Bezvadný, a kde to prosím nastavím aby se ty libky automaticky přikládali už při kompilaci? Abych měl pouze exe soubor :) Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
ingiraxo+15
Grafoman
17. 10. 2012   #4
-
0
-

mělo by stačit vložit libku do zdrojů a volat ji z nich, ale v c++ jsem statickou kompilaci moc nedělal.. tak kdyžtak mě někdo opraví

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
yaqwsx+9
Posthunter
17. 10. 2012   #5
-
+1
-
Zajímavé

Trochu upřesním - u Visual Studia záleží, jak linkuješ standardní knihovnu. V základu je nastavena na linkování z DLL - uživatel tedy musí mít nainstalovaný balíček Visual C++ Redistributable  v příslušné verzi. Dá se to však změnit (v Code Generation přepnout library z Multithreaded DLL na Multithreaded). Poté program spustíš i bez jakéhokoliv redistrubutable balíčku (za cenu nárůstu velikosti výsledného exe).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.35.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 109 hostů

Podobná vlákna

Kompatibilita — založil ASUSik

Kompatibilita — založil Mikeek

Kompatibilita — založil petr

WPF .net 4.5 kompatibilita — založil smile51000

PHP5.4 zpětná kompatibilita — založil Jakub Lučan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý