String^ to Char* – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

String^ to Char* – C / C++ – Fórum – Programujte.comString^ to Char* – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #1
-
0
-

Prosím jak převedu String^ na konstantu char*?

Zkoušel sel sem nějaké návody podle google ale nic nefunguje... :( Mám VS2008

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
17. 10. 2012   #2
-
0
-

   

				array<Byte> ^chars = System::Text::Encoding::ASCII->GetBytes(cmd);
				pin_ptr<Byte> charsPointer = &(chars[0]);
				char *nativeCharsPointer = reinterpret_cast<char *>(static_cast<unsigned char *>(charsPointer));
				std::string native(nativeCharsPointer, chars->Length);

Funguje, ale místo čřž, ... mi to dá otazníky :( co s tím? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 149.255.82.–
Farrell0
Newbie
17. 10. 2012   #3
-
0
-

že by?

string neco = "fdkljhgsdokjfd";
char *neco2 = new char[neco.size()];
neco2[neco.size()] = '�';
memcpy(neco2, neco.c_str(), neco.size());
Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.189.–
www.farpc.eu
vitamin+8
Grafoman
17. 10. 2012   #4
-
0
-

Skus sa opytat v diskuzii o .NET, toto je diskuzia o c/c++

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
ingiraxo+15
Grafoman
18. 10. 2012   #5
-
0
-

další labužník, co míchá .NET s C++ =D

jinak takto... 

String^ text = "abc";
IntPtr ptr = Marshal::StringToHGlobalAnsi(text);
const char* cchar = static_cast<char*>(ptr.ToPointer());
Marshal::FreeHGlobal(ptr);
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
18. 10. 2012   #6
-
0
-

Marshal mě nejde... Netušim proč

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
john
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
18. 10. 2012   #7
-
0
-

Jianak zůstal sem u svýho řešení,

jen místo

array<Byte> ^chars = System::Text::Encoding::ASCII

je třeba použít

array<Byte> ^chars = System::Text::Encoding::Default

Páč default si sám zjistí, jaký kódování OS používá...

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
18. 10. 2012   #8
-
0
-

#5 ingiraxo
.NET je framework.. neni to jazyk.. jsou labuznici co pouzivaj i VB.net... Co doopravdy micha, jsou datovy typy z .NET s nativnima typama z C/C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.216.147.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
ingiraxo+15
Grafoman
18. 10. 2012   #9
-
0
-

#8 KIIV
však já vim, takto jsem to myslel :) že by správně neměl míchat typy z .netu a c++

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

Podobná vlákna

String to char — založil eidam1995

Char to string — založil lukas.balaz

String to char — založil kadet

Konverze string na char* — založil Petr

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý