Chyba při načtení webu v asp. – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Chyba při načtení webu v asp. – .NET – Fórum – Programujte.comChyba při načtení webu v asp. – .NET – Fórum – Programujte.com

 

rexaxer0
Duch
21. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravím, jsem začátečník a neznalec. Tak mě v případě banálnosti dotazu neukamenujte prosím    Ale jsem zoufalý.

Podědil jsem web. Mám ho nehrát na server. Měl by být ve asp.net a mssql. Objednal jsem potřebné služby u poskytovatele hostingu nahrál a ejhle, Error. Jsem z toho v pasti protože jsem si ani nic zajímavého nevygooglil. Vypíše to: HTTP Error 500.19 - Internal server error

The requested cannot be accessed because he related configuration data for the page is invalid.

Module: IIS Web Core

Handler: Not yet determinated

Config error: There is duplicate - 'system.web.extension/scripting/scriptResourceHandler' section defined

Config file: \\?\D:\Inetpub\webs\340_web\www\web.config

Logon metod a logon user: not yet determinated

Díky za každou radu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
21. 10. 2012   #2
-
0
-

V konfiguračním XML souboru web.config budeš mít nejspíš tuto sekci dvakrát: scriptResourceHandler

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.246.–
Vaizo0
Stálý člen
21. 10. 2012   #3
-
0
-

Zkus jednu z nich smazat nebo její obsah zmergovat s druhou, a poté ji odstranit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.246.–
rexaxer0
Duch
21. 10. 2012   #4
-
0
-

Moc díky, ale nepomohlo. Zvýrazní mi to tenhle řádek :

<section name="scriptResourceHandler" type="System.Web.Configuration.ScriptingScriptResourceHandlerSection, System.Web.Extensions, Version=1.0.61025.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" requirePermission="false" allowDefinition="MachineToApplication"/>

Jsem z toho jelen :-(

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
21. 10. 2012   #5
-
0
-

A zkoušel jsi se prohledat web.config, jestli v tom stejném souboru scriptResourceHandler není víckrát?

Nemáš v tom webu víc web.config souborů?

Nahlásit jako SPAM
IP: 37.188.241.–
rexaxer0
Duch
21. 10. 2012   #6
-
0
-

V souboru se vyskytl třikrát, ale pokaždé v jiném contextu. Zkusil jsem je všechny dát jako komentáře a nic. Druhý web.config tam byl ale ikdyž jsem ho smazal tak zase nic. A mimo to jsem se dočetl že to nevadí pokud je v jiném adresáři. Prostě to nechápu. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
22. 10. 2012   #7
-
0
-

Dej sem prosím screenshot chyby a případně i ten config ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
rexaxer0
Duch
22. 10. 2012   #8
-
0
-

   

Ten config chceš tady celý zkopírovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
22. 10. 2012   #9
-
0
-

Klidně mi to pošli na zvais <zavinac> seznam.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Vaizo0
Stálý člen
22. 10. 2012   #10
-
0
-

Hmmm ... zvlášní. Web.config to vskutku neobsahuje dvakrát.

Máš na serveru ASP.NET 4.0 nebo 3.5? Pak je docela možné, že tato sekce je již definovaná v machine.configu, pak by mělo stačit tuhle část zakomentovat a případně překompilovat aplikaci na .NET 4 a nebo naopak změnit aplikační pool IIS na ASP.NET 2.0.

Zkus kouknout sem:

http://bradkingsley.com/resolving-a-there-is-a-duplicate-system-web-extensionsscriptingscriptresourcehandler-section-defined-error/

a když to nezabere, tak sem:

http://stackoverflow.com/questions/7335359/iis-7-throws-duplicate-section-defined-error-for-web-config-on-one-server-but

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.113.35.–
rexaxer0
Duch
22. 10. 2012   #11
-
0
-

Na hostingu je ASP.NET 4. Mrknu na ty odkazy. Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
23. 10. 2012   #12
-
0
-

Takhle získáš seznam namespaců v DLL: 

var namespaces = Assembly.LoadFrom("nejake.dll").GetTypes().Select(t => t.Namespace).Distinct();
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
rexaxer0
Duch
23. 10. 2012   #13
-
0
-

To mám vložit do toho web.configu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.243.–
Vaizo0
Stálý člen
24. 10. 2012   #14
-
0
-

#13 rexaxer
Sorry, tenhle příspěvek měl patřit do jiného fóra... Nevím, kde se tu vzal, asi jsem ho sem vložil omylem. S tvým problémem nesouvisí.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Nacteni dat z webu — založil fnenks

Invokace comboboxu na webu asp — založil VladislavK

Lokalizace asp.net webu — založil Misiak

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý