Bakalářská práce - netradiční databáze – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Bakalářská práce - netradiční databáze – Java – Fórum – Programujte.comBakalářská práce - netradiční databáze – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sakal910
Stálý člen
21. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

vybral jsem si jako téma bakalářské práce Aplikaci na databázi filmů a Vedoucí chce, abych v teoretické části popsal a srovnal nějakou netradiční novou databázi s tradičním řešením (s klasickou databází). Tak bych se Vás chtěl zeptat, jestli by jste mi prosím doporučili nějakou tu netradiční novou databázi? Děkuji za všechny nápady :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 31.222.8.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
21. 10. 2012   #2
-
+1
-
Zajímavé

nejakou objektovou databazi? nebo muzes mrknout treba na kyoto tycoon ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sakal910
Stálý člen
21. 10. 2012   #3
-
0
-

nemusí být objektová;-) na tu kyoto tycoon se určitě podívám;-)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
sakal910
Stálý člen
21. 10. 2012   #4
-
0
-

ještě sem zapoměl napsat že bych to chtěl udělat v embedded databázi, aby aplikace nevyžadovala přístup k internetu;-)

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.210.–
Řešení
KIIV+42
God of flame
21. 10. 2012   #5
-
+1
-
Zajímavé
Vyřešeno Nejlepší odpověď

tak kyoto cabinet :D (kyoto tycoon je nadstavba aby se to dalo pouzit po siti)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sakal910
Stálý člen
25. 10. 2012   #6
-
0
-

#5 KIIV
Můžu se ještě zeptat, v čem se tahle DB liší od klasické a v čem je zajímavá? Děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.141.–
KIIV+42
God of flame
25. 10. 2012   #7
-
+1
-
Zajímavé

neni to sql.. je to ciste klic-hodnota (at uz jakakoliv)

a je oproti sql extremne rychla...

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.112.32.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sakal910
Stálý člen
26. 10. 2012   #8
-
0
-

#7 KIIV
Asi jsem otravný ale ještě jedna otázka:) Chci udělat aplikaci na databázi filmů, a chtěl bych právě použít tu Kyoto cabinet, do které bych chtěl vždy uložit ID filmu a informace(Název, rok, popis). Mohu tedy použít tuhle DB? Dá se v téhle DB přiřadit k jednomu klíči více hodnot? Děkuji za odpověď :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.141.–
KIIV+42
God of flame
26. 10. 2012   #9
-
0
-

ma to i nastaveni podle dvou binarnich bufferu po bytech s jejich delkou.. takze by slo pouzit i nejakou strukturu.. ale predem zapomen na cokoliv co pouziva pointery - data MUSI byt v ty strukture..

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.216.147.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 25 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý