Item z JComboBox zapsat do JtextField – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Item z JComboBox zapsat do JtextField – Java – Fórum – Programujte.comItem z JComboBox zapsat do JtextField – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Nicolas0
Návštěvník
25. 10. 2012   #1
-
0
-

Dobrého jitra všem,
hledal jsem, ale bohužel se mně nedaří...

mám:

JButton button1 = new JButton("Start");
JComboBox box1 = new JComboBox();
JTextField field1 = new JTextField(10);

v JComboBoxu:

    box1.addItem("AAA");
    box1.addItem("BBB");
    box1.addItem("CCC");

Po stisknutí na buton1 bych chtěl vybraný Item zapsat do JTextArea, ale nevím jak na to... poraďte pls, mám zatím jen:

Object SvarB = box1.getSelectedItem();
field1.setText(SvarB);

A to je blbě, ale nevím jak to mám udělat... přes indexy to zvládnu to jsem našel, ale já bych chtěl prostě přes getSelectedItem, nebo tak něco.

Budu rád i za link.

Předem díky, N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
25. 10. 2012   #2
-
0
-

Když to zvládáš přes indexy, tak použij getSelectedIndex. A jinak by mělo stačit něco jako: 

field1.setText(box1.getSelectedItem().toString());
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Nicolas0
Návštěvník
25. 10. 2012   #3
-
0
-

Dííík :-)

přes indexy to nechci protože s tím Itemem ještě kromě toho potřebuju pracovat... dát do proměný a vyhledávat v dB:

Svar1 = box1.getSelectedItem().toString();

Herdek to vypadá tak jednoduše když to napíše někdo jinej :-)

Ještě jednou dík a měj hezký den, N.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.192.–
Nicolas

Quis ut Deus?
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 43 hostů

Podobná vlákna

JComboBox listener — založil Marek Kadlčík

C# item to list — založil Ritchie

Menu Item posunutí — založil LUK4S3K

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý