Visual Studio 2010 submit tlačítko – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Visual Studio 2010 submit tlačítko – C / C++ – Fórum – Programujte.comVisual Studio 2010 submit tlačítko – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
MartinM0
Duch
25. 10. 2012   #1
-
0
-

Ahoj, v programování C++ se orientuji krátce, ale protože jsem již znal PHP, leda cos mi jde rychleji do hlavy. Ve škole používáme Visual Studia 2010 a známý  po mě chtěl udělat jednoduchý program. Ten bych celkem zvládl, v hlavě mám jakš takš utvořený nápad na funkčnost. Každopádně vše umím dát jen přes příkazový řádek, ale chtěl bych to udělat i graficky. Když jsme zapnul VS2010 vytvořil jsme projekt Windows Form Application. Pomocí toolboxu jsem navrhl jak by měl formulář vypadat, ale nevím jak a kde nastavit tlačítko na odeslání dat a jejich následné zpracování. Nevím, jak mám načíst data. Každý textbox jsem si samozřejmně pojmenoval. Pokud by jste byli tak hodní a hodili sem nějaký odkaz, nebo své rady.

Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.80.121.–
Reklama
Reklama
hlucheucho+10
Posthunter
25. 10. 2012   #2
-
0
-

Program bude událostmi řízený. Píšeš tedy jen obsluhu událostí, které od OS obdržíš (kliknutí na tlačítko....).

TextBox bude mít vlastnost Text, ta obsahuje text, který tam uživatel (nebo i tvůj program) napíše. Tlačítko bude mít událost OnClick. Tam naprogramuješ, co se má stát když uživatel klikne na tlačítko (třeba přečíst co je v TextBoxu a zpracovat to).

Vlastnosti jsou vlastně proměnné, obsluhy událostí funkce.

Pozn. Snad je to u MS VS stejné jako u C++ Builderu

hu

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.67.–
ingiraxo+15
Grafoman
25. 10. 2012   #3
-
+1
-
Zajímavé

   

Windows Form je jak v C++/CLI tak v C# .. co z toho máš na mysli? každopádně zde je menší návod pro začátečníky pro window forms

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 77 hostů

Podobná vlákna

Visual Studio 2010 velikost — založil Doomista

Microsoft Visual Studio 2010 — založil lukas011

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý