Ovládání paralelního portu s pomocí .Netu – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Ovládání paralelního portu s pomocí .Netu – .NET – Fórum – Programujte.comOvládání paralelního portu s pomocí .Netu – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
naromax
~ Redaktor
+1
Návštěvník
25. 10. 2012   #1
-
0
-

Dobrý večer,

s čím bych potřeboval pomoc je asi evidentní z názvu tohoto postu (tedy alespoň doufám). Zatím my šlo o to rozsvítit jednoduchou diodu. Využil jsem knihovnu inpout32.dll, ovšem Visual Studio mi pořád vyhazuje chybovou hlášku - V externí součásti došlo k výjimce. Pokud někdo něco takového dělal, nejvíc by mě asi potěšil rovnou nějaký kus zdrojového kódu  .

Vycházel jsem z článku http://www.codeproject.com/Articles/4981/I-O-Ports-Uncensored-1-Controlling-LEDs-Light-Emit.

Předem děkuji za pomoc

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Reklama
Reklama
naromax
~ Redaktor
+1
Návštěvník
25. 10. 2012   #2
-
0
-

Už jsem na to přišel, používal jsem 32-bitovou verze knihovny namísto 64-bitové.

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.61.239.–
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů

Podobná vlákna

Ovládání USB portu — založil Budry

Ovládání USB portu v C — založil Sophon

Ovládání COM a USB portu — založil zdenek dusatko

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý