Zmena polohy kurzoru myši – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Zmena polohy kurzoru myši – Python – Fórum – Programujte.comZmena polohy kurzoru myši – Python – Fórum – Programujte.com

 

lukas.balaz0
Super člen
29. 10. 2012   #1
-
0
-

Síce v pythone viem robiť iba veľmi málo, lepšie už  viem C++, začal som sa zajímať o blender, a tam fungujú iba pythonovské skripty. Teraz potrebujem zistiť, akou funkciou môžem zmeniť polohu kursora myši, tada napr. ak je kursor neviditeľný, potrebujem, aby pri každom pohybe myši sa dal kursor znovu dostredu. Poprosím, pomôžte mi.

Ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
PiKey0
Newbie
4. 11. 2012   #2
-
0
-

   

from win32api import SetCursorPos

setCursorPos ((x,y))
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.202.–
říkal jsem si,, že už na světě nemůže být hůř,, pak mě napadlo začít pracovat v pythonu
lukas.balaz0
Super člen
4. 11. 2012   #3
-
0
-

Mohli by ste mi prosím povedať, kde by som mohol zohnať win32api pre python?

A nevete prosím, akom  presúvať kurzor aj na linuxe?

Ďakujem

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
PiKey0
Newbie
4. 11. 2012   #4
-
0
-

#3 lukas.balaz
v google umiš robiť? pokial to chceš v tučňákov, stýhni si modul "pymouse" ten má podporu woken, tuxů i jablek

a ty děláš nějakou aplikaci co má vlastní okno?? jaký používáš modul? věřim, že moduly, které si umí vyrobit okno si i umí poradit i s eventy, popř. si jej vytvořit

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.202.–
říkal jsem si,, že už na světě nemůže být hůř,, pak mě napadlo začít pracovat v pythonu
lukas.balaz0
Super člen
4. 11. 2012   #5
-
0
-

Veď som napísal, checm to použiť na Blendri. A googlil som dosť dlho, nič som nenašiel

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.112.–
PiKey0
Newbie
4. 11. 2012   #6
-
0
-

#5 lukas.balaz
ach,,,, tk to je jiné,,,,,,, já tomu blender nepřikládal důležitost,,,,, no co zkusit přímo blender fórum? http://blender3d.cz/forum/

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.202.–
říkal jsem si,, že už na světě nemůže být hůř,, pak mě napadlo začít pracovat v pythonu
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Zmena kurzoru — založil giro

Změna kurzoru — založil Pavel Synek

Změna kurzoru - vygenerování — založil MpPozor

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý