Ahoj,
existuje na FI MUNI nebo na FIT VUT něco jako omezení na počet zapsaných kreditů? Slyšel jsem, že něco takového je na FIT ČVUT - když si tam člověk zapíše víc jak 40 kreditů, musí mít na to povolení.
Dík.
Ahoj,
existuje na FI MUNI nebo na FIT VUT něco jako omezení na počet zapsaných kreditů? Slyšel jsem, že něco takového je na FIT ČVUT - když si tam člověk zapíše víc jak 40 kreditů, musí mít na to povolení.
Dík.
Jo a související otázky: jak moc se na brněnských informatických školách hrotí docházka? Tedy kolik je povolených absencí za semestr? A jaký je tam podíl na povinných a (povinně) volitelných předmětů na bakaláři?
Taky jsem hledal studentské fórum FI MUNI, ale nenašel jsem ho :(
Na FITu není povinné takřka nic, jen na některých cvičeních se dají získat body (které potřebuješ na zápočet), tak se na ně vyplatí chodit.
Co se týče kreditového stropu, tak ten tady je -- 65kr/ak. rok máš garantováno, pokud absolvuješ všechny předměty, tak se ti zvedá na 70, pokud máš navíc průměr do 2,0, tak na 75 a když máš průměr do 1,5, tak na 80.
Na FI MUNI o takovém omezení nevím, můžeš si, myslím, klidně dát 60kr. na semestr. Co se týče absencí, tak přednášky jsou nepovinné a semináře jsou některé povinné (tady jsou povolené většinou 2 neomluvené absence a po překročení to každý řeší jinak - někdo neudělí zápočet, někdo strhává body ze zkoušky) a některé nepovinné.
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku