Validita versus použitelnost – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Validita versus použitelnost – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comValidita versus použitelnost – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Solo0
Newbie
17. 2. 2007   #1
-
0
-

No muzes to udelat dvema zpusoby
1. pouzijes kodovani UTF-8 pro ktere neni xml prolog povinny sic doporučeny ale ne povinny
2. pouzijes podmineneho komentare kterym vnutis stylopis pouze prohlizecum ie (sice budes mit 2 soubory ale oba budou validni)

kod by byt validni mel neni to totiy zadny problem
css se validni udelat da ale kdzy je veci rozsah souboru mam raci kdzy je vse v jednom souboru s hackama nez v nekolika souborech bey hacku je to pro me prehlednejsi a lip se mi s tim pracuje

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
M**
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 7. 2007   #2
-
0
-

To Solo: Asi máš nastavenou Ag klávesnici, protože místo Y=>Z a Z=>Y

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Tom@sQo
~ Anonymní uživatel
158 příspěvků
15. 8. 2007   #3
-
0
-

kazdopadne msie sa hodi do standartneho rezimu po VYNECHANI xml prologu(nepytaj sa preco, ani ja tym *** z m$ nerozumiem...):<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-2"?>.

co sa tyka pouzitelnosti vs. validity, tak ja mam stranky, kde su len same odborne clanky tykajuce sa programovania, cize si mozem dovolit krok, ze zablokujem pristup uzivatelom s MSIE(aj tak s nim mi nikto nechodi na stranky, ale uz len z principu :-] ) s hlaskou, ze zaostale browseri nepodporujem a hned smo ukrateny od pouzivania CSS hackov a mozem pouzivat najnovsie technologie ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Podobná vlákna

Použitelnost Javy? — založil Algon Janer

Validita — založil new_pope

C/ C++ versus C# ? — založil Borek

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý