[Pomoc] Písmena slova do opačného pořadí – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

[Pomoc] Písmena slova do opačného pořadí – Java – Fórum – Programujte.com[Pomoc] Písmena slova do opačného pořadí – Java – Fórum – Programujte.com

 

NVD
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
30. 10. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

potřeboval bych pomoc s tímto kusem kódu... Momentálně tato metoda obrací všechna písmena jak chci, ale obrací i pořadí slov. Jak docílit toho že pořadí slov ve větě zůstane zachováno, jenom všechna písmena slova budou v opačném pořadí.

 public static String obracec(String s) {
	char c[] = s.toCharArray();
	int i = 0, j = c.length - 1;
	while (i < j) {
	    char tmp = c[i];
	    c[i] = c[j];
	    c[j] = tmp;
	    i++;
	    j--;
	}
	return new String(c);
    }

Děkuju

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.117.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
31. 10. 2012   #2
-
0
-

nerozdelis to na pismena ale na slova... treba podle mezer, carek a tecek

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.216.147.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
sakal910
Stálý člen
31. 10. 2012   #3
-
0
-

#1 NVD
Nejprve si řetězec rozděl do pole Stringu, třeba podle mezer, a pak projeď každé slovo a obrať tam ty písmena :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.47.141.–
NVD
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
1. 11. 2012   #4
-
0
-

Mohl by prosím někdo přímo s kodem? Moc děkuju!

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.11.–
sleepy0
Stálý člen
2. 11. 2012   #5
-
0
-

   

class WordInverter{
String str;
	public WordInverter(String str){
		this.str = str;
	}

	public String invertWords(){
		//toto by to malo rozdelit na slova
		String[] words = this.str.split("[,.]?\\s");
		StringBuffer sb = new StringBuffer();
		for(String word : words){
			sb.append(new StringBuffer(word).reverse())
			sb.append(" "); // treba vyriesit pridanie \s a , alebo .
		}
		return sb.toString();
	}
}

toto by mohlo fungovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.195.–
Dano
~ Anonymní uživatel
101 příspěvků
2. 11. 2012   #6
-
0
-

Preco robit veci jednoducho, ked mozem komplikovane   

org.apache.commons.lang.StringUtils.reverse("slovo_ktore_ochcem_obratit");

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.89.–
NVD
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
2. 11. 2012   #7
-
0
-

@sleepy Díky moc! 

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.11.–
sleepy0
Stálý člen
6. 11. 2012   #8
-
0
-

#6 Dano
Dobry napad, ale skorej by som pouzil reverseDelimited(String str, char separatorChar). Ale ako aj u mna stale nieje vyriesene ze co ak budem mat "slovo[,.]?\sslovo" kde ta bodka alebo ciarka bude. Mozno by to stacilo vyhladat podla tohto regularneho vyrazu a po rade ulozit do nejakeho Listu (Fronty) a jednotlive slova medzi tymito stringami vyhovujucimi [,.]?\s len prevracat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.195.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Zmena pismena — založil Onsi

Program v C, písmena XO — založil Jazzer

Vykreslení písmena — založil shockwave

Výměna pismena za znak — založil Mutagen

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý