Zdravim,
mám jednoduchý program, který po spuštění zapíše do textového souboru "TEST" a skončí. Problém je v tom, že když nastvím automatické spuštění při startu Windows, program přestane správně fungovat.
Ovšem textový soubor neexistuje.
Výsledek je stejný jak pro startup z registrů (HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run) tak i pro spuštění ze složky "Po spuštění" (C:\Users\Vítek\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup). Ještě doplním, že se přihlašuji k administrátorskému účtu. Budu rád za každou radu
On se ten soubor snazi udelat v aktualni slozce. Kdyz ho spusti automaticky, tak to nemusi byt slozka programu. Zkus to s celou absolutni cestou toho souboru. Pak to musi fungovat. Ono to zrejme funguje i ted, akorat ti ten soubor vytvori jinde nez ocekavas.
#2kuto
V registru HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run mám řetězcovou hodnodu svc.exe (program se jmenuje svc.exe) která má data C:\Users\Vítek\Downloads\svc.exe
Ano, ale program spuštěný přes autostart dostane jako parametr cesty ke svému spustitelnému souboru adresu %sysdrive%\Windows\system32 - tedy snaží se zapsat do této cesty.
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.55.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
Pravda, musel jsem nastavit celou cestu k souboru tzn. chdir("C:\\Users\\Vítek\\Downloads"); Program původně zapisoval do adresáře C:\Windows\SysWOW64. Tak děkuju moc