Dobrý den,
chci se zeptat jak lze vytvořit proměnnou, která by šla použít ve všech souborech, které jsou připojeny pomocí include (require, nebo jinou technikou). Například Nette používá "služby" v neonu.
TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Dobrý den,
chci se zeptat jak lze vytvořit proměnnou, která by šla použít ve všech souborech, které jsou připojeny pomocí include (require, nebo jinou technikou). Například Nette používá "služby" v neonu.
#2 CZechBoY
Asi jsme si špatně rozumněli. Potřebuji podobnou funkci jako $_SESSION, ale při zavření "tabu" se proměnná zruší. Například mám konfigurační soubor. Kdybych to měl v Session, musel byl stránku načíst dvakrát, aby se údaje do proměnných uložili. Takže je potřebuju do proměnných uložit předtím, než se načte stránka.
Jak říkám, nejlepším příkladem je asi Neon v Nette.
#3 Yohaku
chceš něco uložit bez načtení skriptu? ehm to asi nepude :D
já Neon neznám, jenom vim že to je koncovka konfiguračních souborů v Nette :D
uložit něco před zavřením tabu můžeš, třeba při načtení stránky, kliknutí, rolování, zmáčknutí, ... přes JS(AJAX)
Myslím, že nejlepší bude, když popíšeš (nějak více pochopitelně) co máš v plánu udělat.
Absolutně netuším, na co se ptáš. Také by přišla vhod informace zda používáš nějaký Framework či základní php. Zkrátka to chce víc podkladů.
#5 ench
PHP rozumím, framework nepoužívám. Snažím se udělat konfigurační soubor, ale když to mám v Sessions, a otevřu danou stránku, konfigurace se ještě nenačetla do proměnných, takže se musí obnovit stránka. Už chápete?
Zjistit počet nových příspěvků
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

© 2003–2025 Programujte.com