Problém s internetovým prehliadačom – OS - Windows – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s internetovým prehliadačom – OS - Windows – Fórum – Programujte.comProblém s internetovým prehliadačom – OS - Windows – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
palikem0
Newbie
5. 11. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, mám problém s internetovým prehliadačom, čím dlhšie som na nete tím je viac a viac pomalší. Až nakoniec musím reštartovať win Xp a pripojiť sa znova na net. Skúšal som aj iné prehliadače, nepomohlo. Procesor je 2,8 Ghz a RAM 512 MB. Za dobrú radu vopred ďakujem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.9.–
Reklama
Reklama
ing0
Stálý člen
6. 11. 2012   #2
-
0
-

je to zaplnenim ramky, skus sa pozret kolko si spapa prehliadac ked je pocitac spomaleny... ja odporucam upgrade ramky

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
palikem0
Newbie
6. 11. 2012   #3
-
0
-

#2 ing
Mám Win XP len neviem kde to zistím to zaplnanie ramky ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.9.–
ing0
Stálý člen
6. 11. 2012   #4
-
0
-

stlac ctrl+alt+del a najdi si v procesoch prehliadac... neviem aky pouzivas ale ak napr. explorer tak iexplorer.exe ak firefox tak nieco v style firefox.exe a pozri si memory... a ak bude moc vysoka tak kup novu RAM

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
palikem0
Newbie
6. 11. 2012   #5
-
0
-

#4 ing
Po pár stránkach má 128 084 kb. A koľko je tá vysoká hodnota ? Skúsim dlhšie surfovať a dám vedieť. Zatiaľ dík.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.12.–
z_moravec
~ Redaktor
+3
Posthunter
6. 11. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé

#5 palikem
Pokud provozuješ winXP na 0,5 GB, tak nehledej důvod, proč to jede pomalu a kup RAMku, ideálně 2x1 GB, je to otázka pár korun a rozdíl rozhodně poznáš.

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.251.29.–
Spát lze čtyři hodiny denně, spát déle je nemístný přepych.
Thomas Alva Edison
ing0
Stálý člen
6. 11. 2012   #7
-
0
-

tych 128 084KB je 128MB tak si pripocitaj este samotny OS a dalsie beziace procesy... to ti kludne moze dosiahnut aj tych 500MB, podla toho co mas pospustane. Ked sa ti naplni ram tak OS zacina ukladat info na disk a znacne sa spomaly beh OS, ale to je uz zlozitejsie... jednoznacne rozsir, ako napisal z_moravec stoji to par korun a len tak pre info ak budes kupovat pri tvojej zostave predpokladam ze sa jedna o DDR1

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.81.137.–
V programovani som uplna lama, ale som samouk tak sa nesmejte
palikem0
Newbie
6. 11. 2012   #8
-
0
-

#7 ing
Ďakujem vám za radu. Skúsim teda kúpiť väčšie ramky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.6.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Problem :) — založil FufurR

Problém — založil Trumpetka

Problém !!! :-( — založil Jarda

Problem s for() — založil

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý