Zdravím. Rád bych se zeptal jestli tady někdo má zkušenosti s programováním aplikací pro Android, popřípadě iOS v C++. Jde mi hlavně o tvorbu her. Zkoušel jsem hledat ale nenašel jsem nic moc. Potřeboval bych nějaké IDE které běží pod windows, nejspíš nějakou knihovnu pro psaní aplikací v grafice a hlavně poradit nějaký zdroj informací ze kterého by se to dalo naučit. Předem děkuji.
Fórum › C / C++
C++ pro iOS nebo Andriod
Ahoj,
a čo tak skusiť nejake cross platform riešenie? skus pozreť napr.: www.moscrif.com. Robia to slovaci a je tam celkom v pohode podpora. Nevyvija sa v C++ ale v nečom velmi podobnom a omnoho jednoduchšom ;). Stači ti jeden kod a spraviš android aj iOS inštalačku (okrem toho aj Badu ). Publikovať pre iOS sice musiš zatial na Macu ale tomu sa asi nevihneš keďže apple to tam ma dosť dobre zaistene :)
Můžeš použít C++Builder pro iOS, běží pod Windows, cílové platformy jsou Windows, iOS a Mac OS X. Více je na http://www.embt.cz/cs/produkty/15-c-builder.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů
Podobná vlákna
Android a/nebo iOS programátor — založil ruttkay
IOS a/nebo Android developer — založil Petr Durcak
Sháníme iOS Programátora (C, C++ nebo Objective-C) — založil DynamicDust
RichTextBox komponenta pro iOS — založil Petr
IOS vývojář (vhodné i pro studenty) — založil Vladislav Skoumal
Moderátoři diskuze