Vraceni na zacatek programu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vraceni na zacatek programu – Java – Fórum – Programujte.comVraceni na zacatek programu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tomáš
~ Anonymní uživatel
511 příspěvků
6. 11. 2012   #1
-
0
-

Dobry den, potrebuji poradit. Mam program na hledani prvocisel. Kdyz dojedu az na konec programu, chci aby se mne to zeptalo jestli se chci vratit na zacatek programu a pokud zadam treba A jako ano tk aby se program spustil znova a cisty. Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.197.–
Reklama
Reklama
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
6. 11. 2012   #2
-
0
-

#1 Tomáš
do { } while cyklus

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
eximik0
Newbie
6. 11. 2012   #3
-
0
-

   

boolean pokracovat = true;
String read;
Console console=System.console();

do {
	system.out.println("Na zacatek programu? (A/N)")
	read = console.readLine();
	
	if(read == "A") pokracovat = true;
	else pokracovat = false;

} while(pokracovat);


edit: Logicky, veškerej kod co chceš takhle cyklit budeš mít v tom do{}

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
Tommi
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
6. 11. 2012   #4
-
0
-

hmm .. kod co jste mi zaslal mi hazi chybu kdyz k nemu program dojede: Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException
at prvocisla.prvocisla.main(prvocisla.java:125)
Java Result: 1
-zde je cast programu kde mi to hazi chybu: 

Console console = System.console();
        System.out.println("Na zacatek programu? (A/N)");
	read = console.readLine();
	
	if(read == "A"){ 
            pokracovat = true;
        }else{
            pokracovat = false;
        }

} while(pokracovat);

ten boolean pokracovat = true; a String read; sem nechal dekladovany nahore programu nad do{
- nejsem v programovani moc zkuseny tk jestli by mi nekdo mohl pomoci, pripadne muzu zaslat ceky zdrojak jestli sem to tam naaahodou nekam blbe nesoupnul :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.202.91.–
Tommi
~ Anonymní uživatel
8 příspěvků
6. 11. 2012   #5
-
0
-

vyřešil jsem to .. namisto boolean jsem udelal int a vracel cisla, dela se mi to s tim lip a nejak mi to ten boolean nebralo, pridal sem BufferedReader a vse ok .. jeste mala otazecka .. kdyz se mi ten program vrati, je nejaky prikaz aby vymazal obrazovku? pac kdyz se vratim tk tam vidim tu predchozi cast programu :) nejaky system("cls"); <- tohle sem nasel na netu a nejde :D .. nebo tak neco :) diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.202.91.–
eximik0
Newbie
7. 11. 2012   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 93.99.138.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý