Nezobrazení stránky v prohlížeči – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Nezobrazení stránky v prohlížeči – .NET – Fórum – Programujte.comNezobrazení stránky v prohlížeči – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Charlie
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 11. 2012   #1
-
0
-

Tož jsem si naistaloval Visual Studio Express 2012 for WEB, vytvořil zde jednoduchou stránku, kde si zobrazím jen text "Moje první stránka" a když dám zobraz, tak se mi v prohlížeči IE (i v jiném prohlížeči) zobrazí stránka http://localhost a napíše mi to Spojení se serverem localhost bylo neúspěšné (Spojení bylo aktivně odmítnuto serverem). Jsem začátečník a nevím kam se mám podívat, co nastavit, aby se mi stránka zobrazila v prohlížeči. To stejné pokud dám 127.0.0.1. Je třeba ještě něco doinstalovat, aby mi fungovalo prohlížení vytvořených stránek ve Visual Studiu nebo by to mělo fungovat, ale je tam nějaké kurvítko?

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.162.–
Vaizo0
Stálý člen
7. 11. 2012   #2
-
0
-

Pravděbodobně ti to běží na jiném portu. Spustil jsi debug té webové stránky - klavesa F5? Měl by se ti pak spustit IIS express server a sama otevřít stránka.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Charlie
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 11. 2012   #3
-
0
-

#2 Vaizo
Spustím debug a zahlásí to The program '[5632] iexplore.exe' has exited with code 0 (0x0).
The program '[5172] WebDev.WebServer40.EXE: Managed (v4.0.30319)' has exited with code 0 (0x0). , následně se zobrazí IE s tou popsanou hláškou Spojení se serverem localhost bylo neúspěšné (Spojení bylo aktivně odmítnuto serverem).

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.162.–
Vaizo0
Stálý člen
7. 11. 2012   #4
-
0
-

#3 Charlie
Zvláštní, můžeš prosím něco zkusit ještě než spustíš debug? Ve Visual studiu jdi do Debug > Exceptions a všechno tam zatrhnej a pak teprv spusť debug. 

Nevyhodít to nějakou výjmku ve Visual Studiu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Charlie
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 11. 2012   #5
-
0
-

#4 Vaizo
Zatrhal jsem tam vše a stejná hláška jako předtím. Spíše to bude asi jak jsi psal problém s portem, teď se mi v IE zobrazí stránka http://localhost:54476/, ale zase bez odezvy, přestože jsem povolil port 54476. Nebo je třeba u této služby povolit nějaký jiný port? Díky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.162.–
Vaizo0
Stálý člen
7. 11. 2012   #6
-
0
-

#5 Charlie
Nevím, co je příčinnou, ale zkusil bych v Správci úloh (taskmgr) zabít všechny běžící instance development serveru.  V nastevení projektu, nejspíš v části Debug (nevím přesně, nemám po ruce VS) můžeš nastavit port na kterém by to mělo běžet. Pak bych to pustil znovu a zkusil otevřít localhost pod tímto portem v IE a třeba i jiném prohlížeči.

Když by to dál nešlo, asi bych se s tím už moc nezabýval a zkusil to rozjet pod IIS. U IIS 7.5 už je to dost jednoduchý, v podstatě jen přidáš novou webovou aplikaci a nastavíš cestu. Jediným problémem může být pool, na kterém to běží a ten musí být nastavený na správnou verzi .NETu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Charlie
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 11. 2012   #7
-
0
-

#6 Vaizo
Díky moc za radu, zkouším to rozjet pod IIS, kde mám jak píšeš aplikaci a cestu, to mám, ale stále nic  pravděpodobně je problém s tím portem, zde nevím jaký port kde vzít a kam jej zadat, aby to bylo nastavené na správnou verzi NETu. To mám nastavit někde v IIS? 

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.162.–
Vaizo0
Stálý člen
7. 11. 2012   #8
-
0
-

Poklud máš IIS 7.5 (standardně na Win 7 a v podobně), tak je v levém menu sekce Application Pools. Pool ti v podstatě představuje win process, na němž běží tvá aplikace. Ty tam máš nejspíš jen jeden tzn. tvůj web musí běžet pod tímto procesem. No a na tom poolu jde nastavit používaná verze .NETu. 

Teď to může vypadat jednoduše, ale je to fakt jednoduché.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.93.127.–
Charlie
~ Anonymní uživatel
7 příspěvků
7. 11. 2012   #9
-
0
-

  #8 Vaizo
Děkuji moc za radu, vyzkouším a doufám že to rozjedu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.162.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý