Program pre Javu – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Program pre Javu – Java – Fórum – Programujte.comProgram pre Javu – Java – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené — příspěvek s řešením.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jardo360
Duch
10. 11. 2012   #1
-
0
-

Ahojte, mam maly problemik a dufam, ze mi pomozete, mam windows 8 a nemozem zohnat ziadny program ktory pre programovanie Javy...neviete prosim vas o nejakom?

Nahlásit jako SPAM
IP: 5.178.56.–
Reklama
Reklama
Matrix17
~ Anonymní uživatel
285 příspěvků
10. 11. 2012   #2
-
0
-

Eclipse nebo Netbeans ti nejdou? Teda jestli tím program pro programování javy myslíš IDE.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.237.–
Jardo360
Duch
10. 11. 2012   #3
-
0
-

mno skusal som aj tie a mno hladam nejaky program aby som tie aplikacie mohol pisat... ja este len s java zacinam a postupujem podla knihy Java bez predchodzich znalosti a skusal som uz z java.sun.com stahovat vsetko mozne, jbuilder-ten neisiel ani nainstalovat, ze neplatna platforma, visual studio v tom ani neviem ako sa k jave dostat ak to tam vobec je :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 5.178.56.–
Buco0
Newbie
10. 11. 2012   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.108.–
sleepy0
Stálý člen
10. 11. 2012   #5
-
0
-

Staci ti aj notepad, ale hlavne aby si mal nainstalovane jdk.

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.67.–
Jardo360
Duch
10. 11. 2012   #6
-
0
-

#5 sleepy
mno praveze stahoval som vsetko mozne a instaloval a ked do prikazoveho riadku zadam napr. javac NazdarSvete.java tak mi to vyhodi chybu javac is not recognized as an internal or external command,operable program or batch file v knihe sa spomina ze to moze byt tym,ze J2SDK je nainstalovane ale jeho podadresar bin neni vlozeny do cesty(patch) pocitaca ale to ani len netusim co to odomna chce a co mam urobit aby to slapalo a v knihe som sa mohol pohnut na dalsie stranky

Nahlásit jako SPAM
IP: 5.178.56.–
Řešení
Buco0
Newbie
10. 11. 2012   #7
-
0
-
Vyřešeno Nejlepší odpověď

Podla mna nemas nastavenu systemovu premennu PATH (tvoje patch je uplne nieco ine) k suboru  napr. C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_07\bin. Hrubo vyznacene je verzia Javy, v tvojom pripade sa to moze lisit. Sice som Linux user a Windows 8 som este neskusal ale skusim ti poradit tento navod pre Windows 7. Podla toho co sa pytas, si myslim, ze ti viac pomoze obrazkovy navod ako nejake prikazy pre command line.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.108.–
Buco0
Newbie
10. 11. 2012   #8
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.108.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 31 hostů

Podobná vlákna

Kniha pre javu — založil jonhnw

Rekvalifikace na Javu — založil Karel

Jak na Javu? — založil Q

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý