Problem pri prekladu – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problem pri prekladu – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblem pri prekladu – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Erik
~ Anonymní uživatel
97 příspěvků
14. 11. 2012   #1
-
0
-

 Prosím na konzoli mi to nic nevypíše prosím co s tím ?

int mzda,dan;
 int main(){
      printf("Zadej mzdu: ");
      scanf("%d",&mzda);

            if (mzda < 10000) dan=mzda*0.1;
                else if ((mzda < 20000) && (mzda>10000))
                    dan=(10000 * 0.1) + (20000-mzda)*0.2;

                        else dan= (10000 * 0.1) + (20000*0.2) + ((-1)*(20000-mzda))*0.3;

            printf("Zadana mzda: \n",&mzda);
            printf("Odpovidajici dan: \n",&dan);
            getch();
            return(0);
            }
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.73.–
Reklama
Reklama
Radek Chalupa
~ Redaktor
0
Super člen
14. 11. 2012   #2
-
0
-

#1 Erik
"problém při překladu" a "na konzoli mi to nic nevypíše" je něco dost jiného:-)

nenapsal jsi zda zůstane prázdná konzole nebo se program hned ukončí (popř. spadne)

pokud jen problikne okno konzole tak před return dej ješte jednou getchar();

v printf nemáš ve formátovacím řetězci žádné znaky pro výpis hodnoty proměnné, něco jako %d a měly by tam být přímo ty číselné proměnné, nikoliv jejich adresy.

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, WinAPI, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.220.211.–
Erik
~ Anonymní uživatel
97 příspěvků
14. 11. 2012   #3
-
0
-

nemělo tam byt &mzda a ve vypisu &d

pak to funguje

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.178.73.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 62 hostů

Podobná vlákna

Problém pri spuštaní — založil DeniLeet

Problém při spojení s DB — založil TomasUL

Problém při hledání. — založil blablabla

Problém při kompilaci — založil oxidián

Problem pri presmerovani ? — založil Marty_SVK

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý