Pomoc s metodou vracejici kolekci – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Pomoc s metodou vracejici kolekci – Java – Fórum – Programujte.comPomoc s metodou vracejici kolekci – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Standa
~ Anonymní uživatel
122 příspěvků
17. 11. 2012   #1
-
0
-

Cau, resim problem: Mam tridu reprezentujici treba Jablko, ktera ma konstruktor se dvema atributy, ktere jsou ulozeny normalne ve tride jako private. Dejme tomu treba sirka a vyska. Taky ma pro oba atributy get metody. A pote mam tridu napr. Bedna, ktera pracuje s kolekci List a ma konstruktor, ktery bere pole jablek a ty jablka si z pole ulozi do toho Listu. A v teto tride mam metodu xMethod(), ktera vytvori a vrati bednu s jablky v opacnem poradi. Navic ma metody getList, get pro pocet jablek a metodu ktera vraci jedno jablko podle indexu. Jde mi o to, jak vytvorit tu bednu obecne pro n jablek? Pro konkretni pocet a konkretni hodnoty no problem, ale tohle nevim. A nebo to je nejaka hovadina a ja jen hledam neco sloziteho... Dekuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.135.10.–
Reklama
Reklama
Buco0
Newbie
18. 11. 2012   #2
-
0
-

Ak som ta spravne pochopil, chces vytvoritk Bednu, v ktorej nebude na zaciatku ziadne Jablko, ale bude mozne postupne nejake jablka pridavat. Ak je List<Jablko> atribut triedy Bedna, tak staci vytvorit bezparametricky konstruktor triedy Bedna a potom nejaku pretazenu metodu na pridavanie jedneho jablka alebo pola jablk.

Keby si zavesil kod, tak by sa mozno dalo pomoct konkretnejsie.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.108.–
sleepy0
Stálý člen
19. 11. 2012   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.195.–
sleepy0
Stálý člen
19. 11. 2012   #4
-
0
-

#1 Standa
jo a ak sa poobzeras mas tam aj metodu copy() ;) .

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.195.195.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 33 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý