Dev-C++ Boost – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Dev-C++ Boost – C / C++ – Fórum – Programujte.comDev-C++ Boost – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
18. 11. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den.Nevíte někdo jak nainstalovat knihovnu Boost pro Dev-C++. Našel sem jsem jenom návod na instalaci pro Visual studio. Předem díky za odpověď.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.156.–
Reklama
Reklama
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
18. 11. 2012   #2
-
0
-

Google toho najde mraky. A Dev-c++ je mrtvé, zvaž přechod na něco jiného (doporučuji VS).

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
18. 11. 2012   #3
-
0
-

#2 liborb
Přechod není nutný, Dev-C++ je pro moje účely naprosto vyhovující, VS nemám rád. Google toho sice najde mraky, ale z  ničeho z toho co najde sem nepochopil jak to nainstalovat aby to fungovalo. Lépeřečeno nepovedlo se mi to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.156.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 11. 2012   #4
-
+1
-
Zajímavé

Máš recht, lepší je se zásadově držet předsudků a ztrácet čas s mrtvolou (i když jsem koukal, že se někdo pokouší oživit mrtvolu) než mít funkční IDE i s knihovnou. Věřím, že ve svém urputném boji vytrváš a přeji ti, aby se ti to nakonec podařilo :).

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
19. 11. 2012   #5
-
0
-

#4 liborb
Programuju v tom o mi vyhovuje, zkoušel jsem ještě Code::blocks, ten neni špatnej. Ale ve VS sem jednou dělal projekt a už nechci nikdy víc, aspoň ne s vybavením který mam k dispozici. Dev-Cpp mi ze všech IDE co sem zkoušel vyhovuje nejvíc.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.181.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 11. 2012   #6
-
0
-

Však já ti ho neberu, programuj si třeba v Notepadu :). Podle vkusu každého soudruha. Problém je v tom, že ti s Dev-C++ něco nejde a třeba s VS by ti to možná už šlo (to horší železo je samozřejmě problém, ale zkoušel si třeba verzi VS2008?). Z mého pohledu mrháš časem, ale to je samozřejmě tvoje věc.

Takže abychom se dostali k řešení tvého problému ... co jsi zkoušel, co našel google a nejde to? Co na tom nejde? Jak se to projevuje? Protože jinak lepší odpověď než strejdu googla nedostaneš :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
19. 11. 2012   #7
-
0
-

#6 liborb
Z toho co jsem našel jsem pochopil že by mělo stačit knohovnu nainstalovat (přičemž se to instaluje do adresářé ve kterym se momentálně nacházim) a pak nalinkovat. Bouhužel nemám páru co mám linkovat. Navíc mi přijde divný tu knihovnu mít naistalovanou kdesi, když její hlavičkový soubory by měly bejt ve výchozim adresáři pro hlavičkový soubory danýho kompilátoru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.181.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
19. 11. 2012   #8
-
0
-

Na tom není nic divného, stačí nastavit další adresář, kde kompilátor soubory hledá a je to. To je naprosto běžná věc.

A co linkovat? No ... lib-ky, ne?

Ale tohle všechno by ses od strejdy googla dozvěděl taky. Zkusíme to jinak ... určitě si zkoušel nějaký jednoduchý příklad ... na čem se to zadrhlo? Jaké to psalo chyby? Co ti našel google, když si ty chyby do něj zadal? A proč ti to nepomohlo?

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
19. 11. 2012   #9
-
0
-

#8 liborb
Já sem to nainstaloval a dál nic protože neznam názvy těch knihoven co mam linkovat ani jejich umístění, adresář je ten menší problém.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.181.–
Luckin
~ Anonymní uživatel
57 příspěvků
19. 11. 2012   #10
-
0
-

#8 liborb
Každopádně to na co sem to potřebaval sem už vyřešil přes WinAPI, takže to nejspíš nebudu potřebovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.181.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 72 hostů

Podobná vlákna

Alternativa k boost::thread — založil metthal

Boost::regex nejde slinkovat — založil H4wk.cz

Server pro chat winsock vs boost asio — založil rodinne.baleni.ryze

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý