Cau,
plánuju si zkusit udělat TCP server/client, ale narazil jsem na problém, jak vlastně od klienta stále číst
klient se připoji, server mu odesle zpravu a potom potrebuju, aby klient stale byl pripravenej cist od serveru a to sami na strane serveru
v C# to nemám problém udělat, ale tady nějak nevim jak nastavit po připojení aby se stale od klienta četlo, doku rucně neukončim spojení nebo se klient neodpojí
a to vsechny aby probíhalo asynchronně... celkem se mi příčí vytvářet pro každýho klienta vlákno, sice to je jen takovej test, ale pokud by se pripojilo 1000 klientu, tak ten způsob pomoci co klient to vlakno není nejlepší a mám dojem, že by ani JVM nepojmul tolik vláken na app
vyštoural jsem pár novinek z JDK1.7 jako třeba NIO (AsynchronousServerSocketChannel nebo AsynchronousSocketChannel), ale ten problém kterej jsem tady zminoval nevim jak vyresit :/
EDIT: chci zkusit takovej chat, kde si uzivatele budou moct posilat zpravy, ukaze to seznam pripojenych apod. (pripadne par prikazu jako kick, ban apod....)