Klávesnicový AutoClick – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Klávesnicový AutoClick – .NET – Fórum – Programujte.comKlávesnicový AutoClick – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
19. 11. 2012   #1
-
0
-

Ahojte,

    hledám nějakého člověka co má zkušenosti s programováním, jelikož jsem amatér a zkoušel sem vytvořit svuj autoclick :D nedostal sem se dál než jenom klikání na jedno místo :D a co teda chci je, jestli by byl někdo tak ochotný a udělal mi program, který:

1. tlačítko start - zapne klikání na místo na které ukazuju

2. tlačítko stop - když to bude zaplé tak na to najedu a samozřejmě klikne na stop :D

3. edit - do kterého bych si zadal rychlost klikání

a ted jeden special kterej strašně potřebuju

4. nějaké prostředí ve kterém bych si mohl nahrát souřadnice, např.: do Label1 se mi nahraje souřadnice x: 1000 a y: 500 ,a Label jedna bude nastaven tak, že souřadnice co v něm budou nahrané se nastaví na nějaké tlačítko, např. 1

a takových tlačítek chci 12, od 0 po 9 a ještě třeba "," a "+"

5. aby se už naskenované souřednice daly uložit a použít znova

takže bych vlastně chtěl, že na tlačítko 0 si nastavím dvojklik na souřednicích 1000,500, na tlačítku 1 třeba 1200,500....

doufám že to jde pochopit :D jestli už nějaký takový program je tak prosím LINK :D hledám jak můžu a nikde nic :D a naprogramovat si to neumím :D

říkám že jsem amatér....

PS: jestli to nezvládnete tak aspoň děkuji za přečtení

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
19. 11. 2012   #2
-
-1
-
Mimo téma

a teď si predstav situaci, ze mas plochu plnou ikon/souborů... rychlost klikani je pod 100ms a musis se mysi dostat na tlacitko "stop" :D nemyslis ze tohle ovladani pres tlacitka kdyz mys ma klikat na misto kde ukazujes neni zrovna efektivni?

jinak tohle cely se resi pres winapi, at uz klikani nebo zjisteni absolutni pozice mysi

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
20. 11. 2012   #3
-
0
-

#2 ingiraxo
to protože to chci k jedné hře :D která je ve windows modu :D takže když ten program kde to pořád klikám umístím vedle toho :D tak není problém :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 47 hostů

Podobná vlákna

Autoclick 1/hod — založil Katsushiro

Klavesnicový buffer — založil Grungy

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý