GridView – MS SQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

GridView – MS SQL – Fórum – Programujte.comGridView – MS SQL – Fórum – Programujte.com

 

Koky
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 11. 2012   #1
-
0
-

Dobrý den,

potřeboval bych poradit, v gridview se mi zobrazují záznamy s tabulky, funguje mi řazení, ale pokud chci použít úpravu dat, tak se to nezdaří, je potřeba ještě vepsat nějaký kód aby se záznam upravil i v tabulce v databázi?

Předem děkuji za rady

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
Koky
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
21. 11. 2012   #2
-
0
-

#1 Koky
trocha kódu:

<asp:SqlDataSource ID="SqlDataSource1" runat="server"
        ConflictDetection="CompareAllValues"
        ConnectionString="<%$ ConnectionStrings:TJTUPESYConnectionString %>"
        DeleteCommand="DELETE FROM [Hraci] WHERE [Jmeno] = @original_Jmeno AND [Prijimeni] = @original_Prijimeni AND [IDKategorie] = @original_IDKategorie AND (([Narozeni] = @original_Narozeni) OR ([Narozeni] IS NULL AND @original_Narozeni IS NULL)) AND (([Cislo dresu] = @original_Cislo_dresu) OR ([Cislo dresu] IS NULL AND @original_Cislo_dresu IS NULL)) AND [ID_Hrace] = @original_ID_Hrace"
        InsertCommand="INSERT INTO [Hraci] ([Jmeno], [Prijimeni], [IDKategorie], [Narozeni], [Cislo dresu], [ID_Hrace]) VALUES (@Jmeno, @Prijimeni, @IDKategorie, @Narozeni, @Cislo_dresu, @ID_Hrace)"
        OldValuesParameterFormatString="original_{0}"
        SelectCommand="SELECT * FROM [Hraci] WHERE ([IDKategorie] = @IDKategorie2)"
        UpdateCommand="UPDATE [Hraci] SET [Prijimeni] = @Prijimeni, [IDKategorie] = @IDKategorie, [Narozeni] = @Narozeni, [Cislo dresu] = @Cislo_dresu, [ID_Hrace] = @ID_Hrace WHERE [Jmeno] = @original_Jmeno AND [Prijimeni] = @original_Prijimeni AND [IDKategorie] = @original_IDKategorie AND (([Narozeni] = @original_Narozeni) OR ([Narozeni] IS NULL AND @original_Narozeni IS NULL)) AND (([Cislo dresu] = @original_Cislo_dresu) OR ([Cislo dresu] IS NULL AND @original_Cislo_dresu IS NULL)) AND [ID_Hrace] = @original_ID_Hrace">
        <SelectParameters>
            <asp:ControlParameter ControlID="DropDownList1" Name="IDKategorie2"
                PropertyName="SelectedValue" Type="Int32" />
        </SelectParameters>
        <DeleteParameters>
            <asp:Parameter Name="original_Jmeno" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="original_Prijimeni" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="original_IDKategorie" Type="Int32" />
            <asp:Parameter DbType="Date" Name="original_Narozeni" />
            <asp:Parameter Name="original_Cislo_dresu" Type="Int32" />
            <asp:Parameter Name="original_ID_Hrace" Type="Int32" />
        </DeleteParameters>
        <UpdateParameters>
            <asp:Parameter Name="Prijimeni" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="IDKategorie" Type="Int32" />
            <asp:Parameter DbType="Date" Name="Narozeni" />
            <asp:Parameter Name="Cislo_dresu" Type="Int32" />
            <asp:Parameter Name="ID_Hrace" Type="Int32" />
            <asp:Parameter Name="original_Jmeno" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="original_Prijimeni" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="original_IDKategorie" Type="Int32" />
            <asp:Parameter DbType="Date" Name="original_Narozeni" />
            <asp:Parameter Name="original_Cislo_dresu" Type="Int32" />
            <asp:Parameter Name="original_ID_Hrace" Type="Int32" />
        </UpdateParameters>
        <InsertParameters>
            <asp:Parameter Name="Jmeno" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="Prijimeni" Type="String" />
            <asp:Parameter Name="IDKategorie" Type="Int32" />
            <asp:Parameter DbType="Date" Name="Narozeni" />
            <asp:Parameter Name="Cislo_dresu" Type="Int32" />
            <asp:Parameter Name="ID_Hrace" Type="Int32" />
        </InsertParameters>
    </asp:SqlDataSource>

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.246.111.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

GridView — založil Joudicekkk

Sorting v GridView C# — založil Ruda

GridView refresh — založil Petr.

Delete v GridView — založil lost

Gridview a scrollování — založil labuzník

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý