Přehrývý zvuku po najetí cursoru – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přehrývý zvuku po najetí cursoru – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.comPřehrývý zvuku po najetí cursoru – JavaScript, AJAX, jQuery – Fórum – Programujte.com

 

atonalitka
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 11. 2012   #1
-
0
-

 Ahoj. Mám tehle script. Funguje tak že když se přes nějaké slovo uvedené v menu najede cursorem tak se přehraje zvuk, ale nemůžu přijít na to jak udělat aby se ten zvuk přestal přehrávat pokud cursor sjede z toho slova.

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <script src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.5.2/jquery.min.js"></script>
</head>
<body>
    <div id="page-wrap">
        <section id="two"><div class="inside">
        <ul id="nav-two" class="nav">
           
               <a href="#">slovo_1</a>
               <audio id="beep-two">
                <source src="audio/beep.mp3" controls></source>
                <source src="audio/beep.ogg" controls></source>
                Your browser isn't invited for super fun time.
            </audio>
             <br>
           <a href="#">slovo_2</a>
       <br>
           <a href="#">slovo_3</a>
       <br>
           <a href="#">slovo_4</a>
        </ul>
        <script>$("#nav-two a")
  .each(function(i) {
    if (i != 0) { 
      $("#beep-two")
        .clone()
        .attr("id", "beep-two" + i)
        .appendTo($(this).parent()); 
    }
    $(this).data("beeper", i);
  })
  .mouseenter(function() {
    $("#beep-two" + $(this).data("beeper"))[0].play();
  });
$("#beep-two").attr("id", "beep-two0");</script>
        </div></section>
    </div>
</body>
</html>

Asi by to mělo fungoval nějak pomocí mouseover , ale nevim jak ten zvuk ukončit. Když tam dám .stop() tak to nefunguje :o/

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.80.–
atonalitka
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 11. 2012   #2
-
0
-

Nikdo nikde neví :o/

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.242.80.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 8 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý