Pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomoc – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hanmir10
Newbie
25. 11. 2012   #1
-
0
-

Zdravím potřeboval bych od vás pomoc s více než jednou věcí ,řekně že ve škole nestíham je toho na mě moc no a v programování zaostávám o dost pozadu a s takovou nic neudělám proto prosím kdyby byl někdo ochcotný vysvětlit mi následující věci:

1. Priklad: Uzivatel zadapocet prvku např. 5 poté zadá jednotlivé prvky např. 1 2 3 4 5; takže ze zadání mi je jasne že si mam vytvorit pole ale nevim jak to mam udelat aby se presne vytvorilo pro pet prvku prosim mohl by mi to nekdo vysvetlit ? ale ne textem spis mi to napiste ve zdrojaku protoze textem jsem to uz dostal napsano 2x a stejnak jsem to nepochopil :( a nepiste mi to prosim se scanf a printf pokud mozno cout cin.

2.Bool,dejme tomu ze mam za ukol prevest cislo z binarni soustavy do decimalni nevim jak to udelat napadlo me nejdriv For a pak pomoci Ifu ale nefungovalo ,potom jsem chtel scitat jednotlive prvky a nasobit jenze mi to vlastne ty hodnoty ukaze s ascii tabulky mam namysli 1 + 2  = 3¨¨¨¨ cislo[0] + cislo [1] = 99 misto trojky 99 napadlo me ze by to slo udelat pomoci boolu pokud ano tak jak muzete mi to tu napsat a vysvetlit pokud by to neslo jak jinak ?+ vysvetleni :)

3.Zadejte řetezec, hledaný řetezec a znak:

writingstringfunctionsforfarstrings str s

Retezec 'str' nalezen na pozici: 7, 28
Znak 's' byl nalezen 4 krat.

tohle byl další úkol zadejte řetezec 1 pak ret2 a znak , ret2 bude vyhedavan v ret1 pokud bude nalezen vypise se pozice pokud ne tak nic . stim jsem mel problem ze kdyz se v ret1 objevil vicekrat nez 2x nebyl jsem schopny to jakkoliv udelat proste jsem nevedel jak na to muzete mi tu zase hodit zdrojak s vysvetlenim ?

Mockrat děkuji omlovám se za pravopis spěchal jsem :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.45.234.–
cibule0
Návštěvník
25. 11. 2012   #2
-
0
-

#1 Hanmir1
C nebo C++?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
vitamin+8
Grafoman
25. 11. 2012   #3
-
0
-

#1 Hanmir1
1) pouzi dynamicku alokaciu:

int velkost = 5;
int *pole = new int[velkost];
//....
//kod pracujuci s pole
//....
delete[] pole;

2) Toto forum je plne dotazov na prevody cisiel v roznych sustavach, staci trochu hladat

3) na hladanie subratazca mozes pouzit std::string::find, na spocitanie znaku mozes pouzit std::count()

Nahlásit jako SPAM
IP: 95.105.157.–
obfuscate: "The cruel god Malloc will strike you down. "
ZMeson: "That's the C god. C++ has a new god. "
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů

Podobná vlákna

Pomoc !!! — založil Vlasta

Pomoc — založil piwolukas

Pomoc — založil Aikon

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý