Týdenní Emailový kurz PHP zdarma – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Týdenní Emailový kurz PHP zdarma – PHP – Fórum – Programujte.comTýdenní Emailový kurz PHP zdarma – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Yohaku0
Návštěvník
27. 11. 2012   #1
-
0
-

Nabízím, že každý týden budu posílat emailový kurz PHP a nového Theca Fraweworku. A to zdarma. Mimo jiné se naučíte:

  • Jak vytvářet dynamické stránky
  • Jak si osvojit tvorbu v OOP
  • Jak využít a rozšiřovat Theca Framework

Nemusíte mít žádně dřívější zkušennosti s PHP. Očekává se pouze znalost HTML a CSS, JS (JavaScript) výhodou. Ať už se chcete naučit PHP od základů nebo se chcete naučit pracovat a myslet objektově (OOP) je toto pro každého řešení.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
27. 11. 2012   #2
-
0
-

Chtělo by to méně sebevědomí a více sebereflexe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.156.159.–
Yohaku0
Návštěvník
27. 11. 2012   #3
-
0
-

Já tu jen nabízím kurzy, buď máš zájem, nebo ne. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
Tukan0
Stálý člen
27. 11. 2012   #4
-
0
-

Proč z toho neuděláš kurz tady na programujte?

Nahlásit jako SPAM
IP: 158.196.129.–
Yohaku0
Návštěvník
27. 11. 2012   #5
-
0
-

#4 Tukan
1.) Nejsem redaktor

2.) Nesoustředím se na Programujte.com

3.) Bude to zveřejněné na http://kurzphp.tk/, ale to až pozdeji. :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
99matto99
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
28. 11. 2012   #6
-
0
-

#1 Yohaku
ja by som mal zaujem mozes sa mi ozvat na email 99matto99@gmail.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.219.132.–
vajco0
Duch
28. 11. 2012   #7
-
0
-

#1 Yohaku
Ahoj, mám taky zájem. vajkuba1234@gmail.com

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.16.–
Si vis pacem, para bellum.
lavka3
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
29. 11. 2012   #8
-
0
-

Měl by jsem zájem lavka3@seznam.cz Díky!

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.211.–
vajco0
Duch
29. 11. 2012   #9
-
0
-

Šimon Rácz awer-graphic@atlas.cz

Pro všechny zájemce o offline kurz:

Offline kurz byl zrušen kvůli nedostatku zájemců. Obnoven bude nakonci ledna nehledě na počtu zájemců. Také je změna v intervalu mezi jednotlivými kurzy. Nyní si každý může vybrat délku intervalu.

Další změna je v emailu. Každý zájemce do 14.ledna MUSÍ napsat email přibližně ve tvaru:

KOMU: phpkurz@atlas.cz

PŘEDMĚT: Zájem o PHP Kurz

ZPRÁVA:

Mám zájem o:

    Základy PHP
    Objektové programování
    Theca Framework

Kurz byl zdarma jen pro první 4 lidi. Nyní je to 14 Kč za týden.lavka3@seznam.cz

Celé mi to příjde pofidérní. Už jen www.kurzphp.tk je divné.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.16.–
Si vis pacem, para bellum.
Yohaku0
Návštěvník
29. 11. 2012   #10
-
-2
-
Mimo téma

#9 vajco
Pardon, nevěděl jsem, že doména je už zabraná. Ještě jsem ji nezaregistroval. 

Dělám kurzy zdarma a plýtvám svým volným časem. Promiňte, ale své negativní pocity do toho netahejte. 

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
29. 11. 2012   #11
-
0
-

#10 Yohaku
Neděláš a neplýtváš, když jsi z toho vycouval. Kolik zájemců jsi čekal, když se tady každý může podívat na tvoje neznalé příspěvky?

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
vajco0
Duch
29. 11. 2012   #12
-
0
-

#10 Yohaku
Ne negativní pocity, ale jde o to, že, podle mého názoru, by nikdo nechtěl "kupovat zajíce v pytli". Jistě, 14Kč/týden není závratná částka, ale pro tebe má nějaký smysl a důvod. Pokud tedy nebyl takový zájem a měl být pro první čtyři zájemce zdarma, pak nechápu, proč jej neuskutečnit. Nemůžeš vědět, jestli později zájemci budou a nevíš, jaký to bude mít ohlas. Negativní kritika se šíří rychleji než ta pozitivní. Na stranu druhou jsem rád za jakékoliv zdroje k učení. Stále nechápu situaci s doménou. Dot TK slouží pro přesměrování a je zdarma (ve většině případu). Neber to jako negativní pocit, ale jako názor.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.16.–
Si vis pacem, para bellum.
Yohaku0
Návštěvník
30. 11. 2012   #13
-
0
-

#12 vajco
Nebojte, zájemci jsou. A jak jsem již psal v emailu, který pán vajco zveřejnil "Obnoven bude nakonci ledna nehledě na počtu zájemců". 

A pokud zde o mé zkušennosti tak:

1) Příspěvky jsou staré, a sám se už divím, jak jsem to mohl napsat.

2) V kurzu nejsem lektorem sám. Máme další 3 lektory, kteří mají zkušennosti i s OOP, i s Theca Frameworkem.

3) Theca Framework byl vyvíjen osm měsíců právě mnou a dalšími 3 lidmi, kteří nejen shodou okolností jsou i lektory kurzu, o kterém se právě bavíme.

4) 14Kč/týden je částka na nečekané nehody, atd... Jak jste psal: 14 korun není nijak závratná částka. Zvlášť pro někoho, kdo se bude programátorem např. v Rakousku (50-150.000/měsíčně), jako já.

Pokud jde o doménu .TK, tak na té to nebude. Jelikož je kurz zdarma, chtěl jsem i doménu zdarma, abych neplýtval dalšími penězi, ale nejspíš to bude do budoucna na placené doméně, zaplacené například z těch 14Kč/týden od zájemců.

Děkuji, to je vše.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
Yohaku0
Návštěvník
30. 11. 2012   #14
-
0
-

#11 zlz
Vycouval? O čem to proboha mluvíš? Kurz byl DOČASNĚ zrušen, a to kvůli změně v Theca Frameworku. Musí se přepsat celá jedna část kurzu. Stále plýtvám časem a to už jen tím, že se tu s tebou bavím. Chci prostě, aby byli dnešní programátoři zběhlí ve svém oboru.

Zatím co ty tu sedíš u počítače a akorát v anonymitě urážíš. To je velmi zralé.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
ench0
Stálý člen
30. 11. 2012   #15
-
+1
-
Zajímavé

Rád bych tě požádal o nějaké odkazy zabývající se Theca Frameworkem. Našel jsem pouze toto http://code.google.com/p/theca2/. Nejsem si ale jist, zda se jedná opravdu o tebou zmiňovaný framework, či zda to není nějaká konkurence. Nikde se totiž nezmiňuješ o "druhé verzi".

Jedná se mi o to, že bych se rád podíval o čem bude řeč když za to chceš platit (byť jen 14Kč/týdně). S rychlostí, jak se ze "zdarma" stalo "týdenní placení", bych opravdu rád věděl o co jde.

Na tebou sdělené adrese ( www.kurzphp.tk ) jsem  našel jen "fuckyou dot com" stránku - což mě opravdu rozesmálo. Neber to jako urážku, ale opravdu v tvém zájmu doufám, že ten kurz bude o milion procent lepší, než tvé marketingové schopnosti.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.13.114.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Yohaku0
Návštěvník
30. 11. 2012   #16
-
0
-

#15 ench
Prosím, přečti si mé příspěvky, které jsem psal předtím. Najdeš vysvětlení jak na doménu tak na onu částku 14Kč. Pokud jde o Theca Framework, stojíme pouze o lidi, kteří Framework budou používat profesionálně a proto jej učíme sami a volně ani placeně jej nerozšiřujeme. Proto také nenajdeš jeho dokumentaci či jeho soubory.

Děkuji za komentář.

Nahlásit jako SPAM
IP: 46.107.247.–
V těch nejtěžších chvílích se otoč za sluncem a všechny stíny padnou za tebe. - John Lenon
5. 1. 2013   #17
-
0
-

#1 Yohaku
Ahoj, ja bych mel taky zajem

roman-dvorak@email.cz

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.194.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
5. 1. 2013   #18
-
0
-

#15 ench
tak to chodí když někdo oznámí doménu a předtím si ji neregistruje :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
5. 1. 2013   #19
-
0
-

#18 crazy
a mimochodem, pochybuju, že by se to setkalo s velkým ohlasem, když uživatel Yohaku ještě před 4 měsíci zde na fóru psal, že nemá zkušenosti s OOP. Podle tohoto tématu na Theca frameworku pracuje už 8 měsíců (to jako do té doby to byl framework bez OOP?). Už se v tom nějak nevyznám...

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.32.31.–
All you need is vision and time.
vajco0
Duch
7. 1. 2013   #20
-
0
-

#18 crazy
To je jako si vytvořit vizitku a až poté zjišťovat, zda jsou kontaktní údaje k dispozici.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.29.16.–
Si vis pacem, para bellum.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Podobná vlákna

Emailový server — založil mad_nightmare

Kurz C++ — založil DeathHumanCZ

Kurz — založil Radim Krsička

Kurz — založil Domingo

Kurz c++ 2 — založil Filip

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý