Vlastní chybová stránka JSP – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vlastní chybová stránka JSP – Java – Fórum – Programujte.comVlastní chybová stránka JSP – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
sakal910
Stálý člen
30. 11. 2012   #1
-
0
-

Zdravím,

poradil by mi někdo jak vytvořit vlastní chybovou stránku? Mám aplikaci na registraci uživatelů, a třídu PersonDAO která pracuje s databází...

 

try(Connecntion con = getConnection(); PreparedStatement statement = con.prepareStatement();){

	// prace s databazi
} catch(SQLException ex){
	// kdyz nastane vyjimka, zobrazit chybovou stranku s popisem
}

Potřeboval bych aby, když nastane vyjímka SQLException, aby se mi zobrazila chybová stránka s popisem chyby, například Nepodařilo se připojit k databázi... Nějak sem se tady zasekl a nevím jak to udělat. Poradil by mi někdo?

Děkuji :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 94.242.85.–
Reklama
Reklama
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
30. 11. 2012   #2
-
0
-

aku technologiu si pouzil na frontende?

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.66.–
sakal910
Stálý člen
1. 12. 2012   #3
-
0
-

Použil jsem JSP

Zasláno z mobilního telefonu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.208.–
Dano
~ Anonymní uživatel
100 příspěvků
1. 12. 2012   #4
-
0
-

jsp stranky priamo pristupuju na dao vrstvu? Asi medzi jsp a 'dao' mas minimalne spracovatesky servlet, ci nie? Pytam sa preto, lebo ked si pouzil servlety, tak si vies v servlete odchytit vynimku. Do requestu si posles vlastnu error hlasku a request forwardnut na stranku, kde si danu hlasku zobrazis,

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.66.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 51 hostů

Podobná vlákna

Chybová hláška — založil Dave

Chybová hláška — založil WoSSa

JSP — založil Benji21

Preg_match chybová hláška — založil artorie

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý