Metoda s návratovou hodnotou typu Array – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Metoda s návratovou hodnotou typu Array – .NET – Fórum – Programujte.comMetoda s návratovou hodnotou typu Array – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Kalgys0
Návštěvník
3. 12. 2012   #1
-
0
-

Ahoj,

dá se nějak zprovoznit něco ve stylu?

Static Array Metoda(Array Pole)
	{
		...
	}

Mě to píše "Ne všechny cesty kódu vrací hodnotu"

Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.84.150.–
Reklama
Reklama
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
3. 12. 2012   #2
-
0
-

#1 Kalgys
Ahoj,

zprovoznit se to bez problému dá, ale v tvém případě je problém uvnitř té metody, protože očividně "ne všechny cesty kódu vrací hodnotu". To znamená, že třeba někde máš if/else a jenom if vrací instanci Array, ale blok else už nikoliv.

Jinými slovy - když řekneš, že metoda vrací Array, tak musí skončit v každém případě tím, že vrátí Array

Nahlásit jako SPAM
IP: 109.246.197.–
Kalgys0
Návštěvník
4. 12. 2012   #3
-
0
-

#2 Chrasty
:D Díky už jsem si uvědomil tu debilitu :D nedal jsem return:D sry za obtěžování

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.155.225.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 42 hostů

Podobná vlákna

Problém s hodnotou if . — založil w3q

Tlačítko s hodnotou php — založil Ondra

Promněné se stejnou hodnotou — založil Akimi Keita

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý