já osobně doporučuju kerie,pokud fre tak Zonealarm free
Fórum › Software
Firewall
bortak píše:#
# ja nemam zadnej virtualni fw ale mam 2 fizicky ktery mi stacej
lol, fyzický
taky dělám chyby, ale tohle je myslím trochu moc...
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
A ano jsem normální
zobral si to nejako vážne
Na co je dobré používat 2 aplikační firewally na desktopu to fakt nechápu :ms_0171: Ještě řekni že máš 2 antiviry..... :ms_0049: Jediné v čem souhlasim je to že xp firewall je na nic a neblokuje odchozí věci (tudíž když už něco chytneš tak všechno pustí na net)
načo je dobré používať 2 firewalli??? no napríklad nemôžeš vedieť, proti akému firewallu volaký ten virus nejaký hacker testoval. a 2 antiviri??? hop... ale nie, to už nemám, ale tiež je to výhodné. ale windows je potom ako väčšinou pomalý
To ps2console:Ano je to hrozně výhodný dokud se ti nesekne počítač díky tomu že oba sáhnou na jedno místo.... A ohledně firewallu? Je úplně jeno vůči kterýmu to testoval páč maj být odolný ta nebo tak...ano ty asi myslíš bezpečnostní díry ve firewallu...ale to už je trošku něco jiného a neřekl bych že by to bylo nějaké vážné...to nejsou wokna :-)
Vyššie písal kolega kritiku či ti nestačí XP Firewalll.... XP firewall je šmejd... sám o sebe to nie je firewall.... a HW firewall ti veľmi nepomôže
Veľmi kvalitný freefirewall je Ashampoo Firewall.... užívateľsky príjemný a kvalitný. Síce zatiaľ ešte neznámy. Používam jedine firewall už 3 mesiace so žiadnym anti-vírom/spomalovačom a XP mi ide ako po inštalácii. Raz za týždeň prejdem antispyware-om a ten mi nič nenájde ;-) Ak mám podozrivo pomalý pc (čo som nemal od poslednej inštalácie) prejdem trialom NODA a vyčistím to... (samozrejme v núdzovom režime).
Som zástancom názoru, že jediná vec pre správnu ochranu PC (softwareovo) je kvalitný Firewall a netreba klikať na každý pochybný link.... ak máš firefox tak tiež odporúčam rozšírenie mcafee siteadvisor (prevencia nezaškodí)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Aky Firewall??? — založil laco797
Java vs. FIrewall — založil exim
Comodo Firewall Pro — založil Tokan
Vytvoreni vyjimky ve firewallu Windows — založil ProgDan
Moderátoři diskuze