Ahoj, prosím doporučte nějaký kvalitní seriál článků, kde najdu jak správně postupovat pro připojení a využívání Access databáze. Doteď se mi podařilo ji ve WPF aplikaci načíst, do dvou comboBoxů natáhnout po jednom sloupci z dvou různých tabulek, ale co se mi nedaří je následující: pokud v komboBoxu vyberu nějakou položku (řekněme na druhém řádku v tabulce databáze ze sloupce Item), tak potřebuji, aby se automaticky z textuBoxu vedle načetla hodnota Details z daného řádku Itemu, který byl právě vybrán comboBoxem. Nedaří se mi to, proto budu rád za každou radu. Díky
Fórum › .NET
C# a Access databáze
oprava:
co se mi nedaří je následující: pokud v komboBoxu vyberu nějakou položku, řekněme na druhém řádku v tabulce databáze ze sloupce Item, tak potřebuji, aby se automaticky do textuBoxu načetla hodnota k dané položce z vedlejšího sloupce tabulky - ze sloupce Details (z toho řádku, který byl právě vybrán comboBoxem). Příklad takový, že jeden sloupec obsahuje seznam modelů aut a druhý sloupec vždy informaci o konkrétním modelu. A pokud vyberu v comboBoxu nějaký model, textBox má zobrazit informace o něm.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů
Podobná vlákna
Access databáze — založil Markaos
Databáze Access — založil LukeK
Access databáze — založil Dephisto
VBA update Access databáze — založil Nicolas
Sql nebo access databáze ??? — založil W@sec
Moderátoři diskuze