Převod souboru *.exe do zdrojového kódu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Převod souboru *.exe do zdrojového kódu? – C / C++ – Fórum – Programujte.comPřevod souboru *.exe do zdrojového kódu? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
arachod
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
8. 12. 2012   #1
-
0
-

ahojte

jde prosím převést soubor exe do zdrojového kódu? pokud ano jakým programem?  díky předem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.52.–
Reklama
Reklama
arachod
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
8. 12. 2012   #2
-
0
-

ještě to zkusím trochu upřesnit.....

mám soubor galmov.exe který je napsán v c++ ale nemám zdrojový soubor ze kterého je tento exe soubor udělán, potřebuji původní zdrojový soubor upravit jelikož člověk který to psal už nemůže pomoci.... zkoouším to tedy tady...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.52.–
Atheo+4
Stálý člen
9. 12. 2012   #3
-
0
-

#2 arachod
Dobrý den, nejsem si 100% jist ale jsem přesvědčen o tom že to nejde. Kdyby to šlo tak se každý program ukradne a upraví podle libosti. Ale teoreticky by to mohlo jít nějakým způsoben převést do strojového kódu ale to vám asi bude na nic... a podle mě to ani nepůjde.

Tomáš

Nahlásit jako SPAM
IP: 188.175.140.–
crazy
~ Moderátor
+10
Grafoman
9. 12. 2012   #4
-
0
-

#3 pomlv
#3 Atheo
do C++ to už nepřevedeš... pouze do Assembleru a s tím pak můžeš pracovat... existují na to programy tzv. disassemblery

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.190.90.–
All you need is vision and time.
arachod
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 12. 2012   #5
-
0
-

#4 crazy

a prosím nějaký přesný název programu kterým by to snad šlo? děkuji za informace...

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.52.–
yaqwsx+9
Posthunter
9. 12. 2012   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.61.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
arachod
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 12. 2012   #7
-
0
-

#6 yaqwsx
jedná se o linkuz na výrobu povrchových úprav, jede na simatic 300 a k tomu je PC a část programu je prave v pc.... je tam soubor galmove.exe . je vytvořen pomocí c++ a skompilovaný do exe souboru... pokud by šel rozlousknout bylo by to super...  snažím se získat základní zdrojáky ale to se mi zatím nedaří....

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.52.–
ingiraxo+15
Grafoman
9. 12. 2012   #8
-
0
-

#7 arachod
to nejde, c/c++ nepřevedeš nijak zpět do původního zdrojáku... jak ti tu už psali, tak můžeš použít nějakej disassembler, kterej ti to zobrazí v assembleru a přes to jde upravit, ale pochybuju že by si přes to dokázal upravit větší část programu

nějaký lehký úpravy se daj, ale něco většího, složitejšího už ne nebo aspon je to hodně těžký a musíš dokonale zvládat assembler, co dneska umí opravdu málo lidí

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
arachod
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
9. 12. 2012   #9
-
0
-

#8 ingiraxo
Moc děkuji za informace nějak jsem to předpokládal ale pokud to člověl neví na 100% je lepší se ptát.... díky všem

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.187.52.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 53 hostů

Podobná vlákna

Analýza zdrojového kódu — založil DiabloWind

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý