Hodnosť matice – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Hodnosť matice – C / C++ – Fórum – Programujte.comHodnosť matice – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Toto vlákno bylo označeno za vyřešené.
Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
9. 12. 2012   #1
-
0
-

Dobry den. Mal by som taku prosbu ci by mi niekto nepomohol trosku ako vyriesit hodnost matice v jazyku C. Celu teoriu viem ale neviem ako to zapisat do kodu. Hlavne ako to upravit pomocou GEM v kode .

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.231.–
Reklama
Reklama
yaqwsx+9
Posthunter
9. 12. 2012   #2
-
0
-

Kde konkrétně máš problém? Co už máš? Ukaž nějaký kód...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.61.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
9. 12. 2012   #3
-
0
-

#2 yaqwsx
tak uvod tu zbytocne budem davat zdrojak ako vytvorenie matice bud rucne alebo automaticky. Ale tak napr. ked si das vygenerovat maticu tak ako vyrobit pod prvy prvkom tie 0 . Nvm ci mam nejak delit cisla pod prvym prvkom hodnotou prveho prvku a ked bude bez zvysku tak pripocitat k nim -k nasobok v tom stlpci a ked bude zo zvyskom tak to uz ma ani nenapada mozno len zistit hodnotu prveho prvku a vynasobit ho minus hodnotou toho prvku v stlpci ktoreho deli zo zvyskom a ten zase - hodnotou prveho prvku a pripocitat to, trosku som sa asi zamotal v pisani ale nevadi potrebujem proste len poradit ako na to a pripadne 1-2 riadky ako to zapisat v C

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.231.–
cibule0
Návštěvník
9. 12. 2012   #4
-
0
-

#1 P0k3r_P14y3r

Zacani treba tak, ze si  to delas na papire tu gausovu eliminaci, a zjistis ze tvuj kod se bude odvijet od toho :-), gausovu eliminaci jsem delal a postipoval jsem stejne, napred jak se to dela na papire a pak jsem to implementoval programově

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.207.–
9. 12. 2012   #5
-
0
-

lahko sa to pise ale nie som moc zbehly v programovani a nvm ako to napisat do kodu :-( uvital by som nejak naznak pomoci v kode alebo aj slovne ako to spravit v programe nejaky navrh riesenia

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.234.231.–
liborb
~ Redaktor
+18
Guru
10. 12. 2012   #6
-
+1
-
Zajímavé
Nahlásit jako SPAM
IP: 188.75.135.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 88 hostů

Podobná vlákna

Matice — založil plsicek

Matice — založil Frantisek

Matice — založil Kadla

Matice — založil nettinka

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý