Výstup do souboru – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Výstup do souboru – Java – Fórum – Programujte.comVýstup do souboru – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
George
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
9. 12. 2012   #1
-
0
-

Ahoj. Mam tu problém. Potřebuji vypisovat dvě pole do souboru pod sebe s naslednym odřádkováním a poté se to opakuje a já potřebuji zapisovat již pod zapsané soubory, tzn. nechci, aby se mi to přepisovalo, což se mi právě stává (i s tím druhým parametrem u FileWriteru true) a už nevim, jak to udělat. Díky moc za případnou radu. Tady kód 

try {
			
			PrintWriter vystup = new PrintWriter(new 		FileWriter("vystup.txt"), true);
			vystup.println(pole.length + Arrays.toString(neserazene));
			vystup.println(pole.length + Arrays.toString(pole));
			vystup.println();
			vystup.close();
		}
		catch (Exception e) {
			e.printStackTrace();
		}
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Reklama
Reklama
George
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
9. 12. 2012   #2
-
0
-

#1 George
oprava "potřebuji zapisovat již pod zapsaná data" ne soubory

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
KIIV+42
God of flame
9. 12. 2012   #3
-
0
-

co tomu hodit parametr append?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
George
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
9. 12. 2012   #4
-
0
-

#3 KIIV
Ja ho tam mam

PrintWriter vystup = new PrintWriter(new FileWriter("vystup.txt"), true);
Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
zlz
~ Anonymní uživatel
634 příspěvků
9. 12. 2012   #5
-
0
-

To true je druhý parametr pro PrintWriter, dej ho tomu FileWriter.

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.216.–
George
~ Anonymní uživatel
29 příspěvků
9. 12. 2012   #6
-
0
-

#5 zlz
jezis nojo :) to jsem uplne prehlidnul, proto mi to nefungovalo. Diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 147.228.209.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 23 hostů

Podobná vlákna

Výstup do souboru — založil Matěj Pácha

Zvukový výstup — založil Bengo

Výstup z SDL — založil survik1

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý