Jak z "List<Integer> pole" uddelat normalni "int[] pole" – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak z "List<Integer> pole" uddelat normalni "int[] pole" – Java – Fórum – Programujte.comJak z "List<Integer> pole" uddelat normalni "int[] pole" – Java – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
K4BlOs
~ Anonymní uživatel
56 příspěvků
11. 12. 2012   #1
-
0
-

Jak z "List<Integer> vytvorPole" uddelat normalni "int[] pole" ? mám tuto metodu 

static List<Integer> vytvorPole(int cislo) { 
    	List<Integer> polePosloupnosti = new ArrayList<Integer>();
        polePosloupnosti.add(cislo);
        while (true) {
            cislo = dalsiClen(cislo);
            if (polePosloupnosti.contains(cislo)) {
                break;
            }
            polePosloupnosti.add(cislo);
        }
		return polePosloupnosti;
    }
Nahlásit jako SPAM
IP: 176.12.115.–
Reklama
Reklama
ingiraxo+15
Grafoman
11. 12. 2012   #2
-
0
-

třeba funkcí list.toArray() ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.168.183.–
Moje aplikace: http://ophite.cz
Tutoriály na: C#
sleepy0
Stálý člen
16. 12. 2012   #3
-
0
-

#2 ingiraxo
neviem ci ti to z nahody nevytvori pole Objektov Integer. Mozno nie, mozno na to existuje nejaka kniznica. Ja by sim si vypital velkost listu: list.size(). Spravil rovnako velke pole int[] primInt a zapisal do kazdej bunky patricnu hodnotu: primInt[index] = list.get(index).intValue(). Do arraylistu primitivnu premennu neulozis => nebude fungvat list.add(3), ked tak list.add(new Integer(3));

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.67.–
sleepy0
Stálý člen
16. 12. 2012   #4
-
0
-

#2 ingiraxo
aha pardon ten zvysok po prvej vete uz patril K4BIOs

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.215.67.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 37 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý