To tronix: ***Cenzura*** :D ja dal 1 181 272 530
Fórum › Hry
Winterbells
Tsa hral som to na mojom notebooku a ani zaboha som nemohol nahrat viacej ako 700 000. pak som to siel zahrat na sestrin pc (stara kraksna vyuziva sa iba na posielanie mailov a chatovanie) a tam sla ta hra tak spomalene ze som si medzi preskokom z jedneho zvonca na druhy mohol spravit kavu.. (asi to nestihalo tu narocnu 3D grafiku) :) hral som to asi pol hodinu a pak ma to prestalo bavit nahral som neco cez 500 000 000 ale keby to hram dlhsie tak sa to kludne da hrat donekonecna a este dalej.. z tohy vypliva ze na roznych pc to ide rozne takze tie vase body su prd platne, ked ma kazdy inaksie podmienky.. len tolko moj nazor
Jo to mě taky zajímá já tohle hrál na v celku dobrým PC a nedostal jsem se ani k 100 000 sem se nějak extra nesnažil. Tak mi řekněte jak dlouho se hraje nějakejch *** *** *** *** ? Já bych řekl že pod 2 hodiny to nepůjde. a jak dlouho se pak padá dolů ?
ja som to hral raz... mal som asi 1500 ;)
Jacob píše:#
# Řeknete mi jak tohodle můžete dosáhnout ?
Musíš:
1.) Vemi sa nudit
2.) Najst si starsi comp... na tych ide ta hra pomalsie, prip. doladit vykon tvojho pc takymi "potrebnymi" programami alebo widgetmi
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze