Jak vymazat starší a kratší posty? – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Jak vymazat starší a kratší posty? – MySQL – Fórum – Programujte.comJak vymazat starší a kratší posty? – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
18. 12. 2012   #1
-
0
-

Chtěl bych vybrat a pak smazat posty starší x dní a mající méně než y znaků.

SELECT *
FROM `wp_posts`
WHERE `post_type` = 'post'
AND DATEDIFF( NOW( ) , `post_date` ) >350
AND LENGTH( `post_content` ) <50

Toto ale nefunguje...kde je chyba? SELECT se pak nahradí DELETE....ale i tak to nic nenajde, přitom posty tam jsou krátké...jak z toho?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.99.135.–
Reklama
Reklama
KIIV+42
God of flame
19. 12. 2012   #2
-
0
-

a co ti nahlasi:   select `post_type` = 'post', DATEDIFF( NOW( ) , `post_date` ), LENGTH( `post_content` ) from `wp_posts` ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 93.91.152.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
peter
~ Anonymní uživatel
2551 příspěvků
19. 12. 2012   #3
-
0
-

A struktura s prikladem radku z databaze?

Pokud je ten sloupec typu DATE, DATETIME, tak by mohlo fungovat. Muzes zkusit SUBDATE(NOW(), 350), to by melo byt rychlejsi, protoze nezapletas hodnotu sloupce do funkce ale jen pro porovnani.

Nahlásit jako SPAM
IP: 2001:718:2601:400:0:5efe:...–
Petr
~ Anonymní uživatel
697 příspěvků
21. 12. 2012   #4
-
0
-

#3 peter
SELECT *

FROM `wp_posts`
WHERE `post_type` = 'post'
AND DATEDIFF( NOW( ) , `post_date` ) >100
AND CHAR_LENGTH( `post_content` ) <250

tak tohle funguje....díky všem za pomoc

Mimochodem, jde nějak ve stejné tabulce vymazat příspěvky, ve kterých jsou 4 a více odkazy (linky, URL). Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.138.12.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Jak vymazat pamět počítače — založil wswolf

Fronta - Simulace pošty — založil Kajo1354

Sledování zásilek u České pošty — založil Miloslav Kubín

Ako vymazať reťazec — založil xxx7691

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý